Izvēlne

SKU: w72415

Monoksīda Detektoru Sadzīves Apsardzes Signalizācija ar LCD Displeja Ierīces Dual Sensors Dūmu CO Signalizācijas Gāzes Analizators ar Augstu Jutību

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €17.19

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Monoksīda Detektoru Sadzīves Apsardzes Signalizācija ar LCD Displeja Ierīces Dual Sensors Dūmu CO Signalizācijas Gāzes Analizators ar Augstu Jutību

Funkcijas:

1. Zems strāvas patēriņš: unikālas zema enerģijas patēriņa dizains, zema jauda atgādinājuma funkciju.

2. LED zilu apgaismojumu ekrānu: Kad oglekļa monoksīda koncentrācija pārsniedz standarta, tā tiks precīzi attēlota uz ekrāna.

3. Skaņas un gaismas signāls: caur gaisa ieplūdes atklāšanai, ja koncentrācija sasniedz vērtību, tā tiks automātiski izdala skaņas un gaismas brīdinājuma signāls.

4. Augstas jutības sensoru: Šis produkts ir augstas jutības sensoru un augstas precizitātes mikroshēmas, lai izvairītos no traucējumiem no citām gāzēm.

Apraksts:

Kad modinātājs konstatē noplūdi no oglekļa monoksīds, ekrānā parādīsies pašreizējā vērtība saskaņā ar gāzes koncentrāciju, un automātiski signālu, ja signāls vērtība ir sasniegta.

Paketē Iekļauts:

1 komplekts * Oglekļa monoksīds signalizācija

.


Tagi: skome gāzes detektors, wayer metāla detektors, radaru detektors ruselis, infrasarkano gāzes detektors, iaomi gāzes detektors, jetta radaru detektors, zsviot gāzes detektors, gāzes detektors dabas mi, individuālā gāzes detektors, natrual gāzes detektors .

Tehniskie Dati

Gāzes Tips CO
Ar LCD Ekrāna Vai Ne
Zīmola Nosaukums HULDRA
Sertifikācija CE
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Ir Smart Ierīces NO
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti