Izvēlne

SKU: w75452

Perforators, skaitītājs, elektroniskais skaitītājs, magnētiskā indukcija digitālo skaitītāju apgriezieniem tabula

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €18.26

Regulārā cena: €20.28

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Sākt skaitīšanas: skaitīšanu termināla ieejas kontaktu signālu, counte sāk uzskaitīt.

Pauze skaits: Nospiediet Skaits / pauzes Taustiņu ( PAUZE Pauze skaits; noklikšķiniet vēlreiz.Skaitīšanas / Pauzes Taustiņu( PĀRTRAUKT ), atjaunot skaits.

Panelis ieskaita Vispirms nospiediet Skaitīšanas / Pauzes Taustiņu ( PĀRTRAUKT ), un pēc tam nospiediet dzēšanas Taustiņu ( ATIESTATĪT ).

Ārējās reset: ārējās kontaktpersonas no atiestatīšanas termināls ir ieslēgts un tieši reset.

Jautājumi, kam nepieciešama uzmanība:

1. Skaitītājs skaits signālu un nulles signālu ievades slēdzis, vai ķēde būtu cik vien iespējams tuvu skaitītājs vadu terminālu, tāpēc, ka signāla līnijas, kā īsi, cik vien iespējams.

2. Izvairīties no co-cauruļvadu vai stiepļu ar citiem vadiem, piemēram, spēcīga vai elektriski vadi.Ja nepieciešams, izmantot vairogu, vadi.Ekranizēšanas slānis ir pievienots numuru termināls+

3. skaitītājs signālu skaits un ieskaita signālu var tikai ievadīt kontakta signāls, un nevar ievades citu elektrisko signālu.

4. kontaktu ievadi jābūt uzticamai, lai izvairītos no nepareizu skaits sazinieties lekt un nulles klīringa.

5. Ja displejs ir neskaidrs, lūdzu nomainīt jaunu bateriju.Ja nav izmantota ilgu laiku, lūdzu, izņemiet baterijas, lai nepieļautu akumulatora stāvokļa pasliktināšanās un noplūdes no bojāt skaitītāju.

Copyright: Pirmā Unscrew2 stiprinājuma skrūves, noņemt jums, pēc tam Atskrūvēt 2 Apvalks ar fiksētu skrūves, uzmanīgi atsevišķu aizmugurējo vāciņu (ņemiet vērā, ka nav pārtraukumu līnijas, kravas 1 5 akumulators (ir nepieciešams vēl iegādāties, parasto oglekļa skābes akumulatoru var lietot apmēram pusgadu, augstas veiktspējas sārma baterijām var izmantot par vairāk nekā 1 gadu), pārbaudiet LCD displejs ir normāli, un pēc tam aizveriet aizmugurējo vāciņu, skrūves 2 atpakaļ Mājokļu stiprinājuma skrūves. (zemāk ir iekārtas diagramma)

Skaitīšanas ievades slēdzis vadu:

Skaits signālu ievades slēdzis: Varat izvēlēties, lai mūsu ražotne Magnētiski kontrolē tuvumā slēdzis: VJ12-D10K , arī varat izvēlēties: mikroslēdzis , Ceļojumu slēdzi, Pagaidiet minūti. & nbsp; & nbsp; (parasti, tikai izmantot skaitītājs termināla, lai ievadītu skaits signālu.)

Darba demonstrācijas:

Kad jūs strādājat, iesim.magnētu tuvumā Magnētisko tuvumā switch Attālums 0.5-1 cm Aroundmers. un pēc tam ļaujiet [ Lietas] Magnēts null Magnētisko kontroles pieejas maiņa noteiktu attālumu (parasti 3-5 cm virs), Skaitītājs ADD1 skaits, atkārtojiet iepriekš minēto procesu, counter uzkrāt.Skaits: 0,1,2,3,4,5,6...Piezīme: magnēts tiek ieskaitīts, ja tas atstāj.

Panelis ieskaita Vispirms nospiediet Skaits/pauzes Taustiņu ( PĀRTRAUKT ), izņemiet no nulles bloķēt, un pēc tam nospiediet taustiņu sakopt [ Mašīna] Taustiņu.

Reset (ATIESTATĪT ), LCD displejs, 5. 8 Ļaujiet iet!skaidrs, Obligācijas ( ATIESTATĪT ), LCD atgūt 0 , Pēc apdares, lūdzu, vēlreiz nospiediet.Skaits / Pauzes Taustiņu( PĀRTRAUKT ), bloķēšanas reset, lai novērstu kļūdainu reset.

Skaitītājs uzstādīšana:

Paneļa uzstādīšana: veikt kvadrātveida caurumā uz paneļa, izmērs: 61g 36 mm, tad instalēt skaitītājs, tad piestipriniet to ar skavu.

Vienkārša uzstādīšana: pēc atrašanās vietas uzstādīšana, izmantojiet knaibles un citus instrumentus.Skaitītājs leņķis Saliekt uz formu, ērta uzstādīšana, un uz vietas montāža.

Magnētiskā tuvumā slēdža iebūvēšanai:

Atkarībā no uzstādīšanas stāvokļa, izmantojiet knaibles un citus instrumentus, lai apstrādātu Bezkontaktu slēdzi leņķis Saliekt par ērtu uzstādīšanu formas un instalēt to uz vietas.

Saskaņā ar faktisko darba vajadzībām, magnētu ir elastīgi, ievietots atbilstošā stāvoklī, tāpēc, ka iekārtas, kas nepieciešams, lai saskaitītu var aizpildīt darba procesā, un magnēts, kas arī ir tuvu atstājot magnetrona bezkontaktu slēdzi vēlreiz, lai pabeigtu skaits.

Magnetrona tuvumā slēdzis var būt uzstādīts uz bremžu daļas, štancēšanas mašīna, un magnētiskā tērauda var novietot uz atbilstošās pozīcijas riteņu pretī magnētiskā kontrole bezkontaktu slēdzi, un tuvumā magnētisko slēdzi var instalēt arī citās ērts uzstādīšanas pozīcijas, no štancēšanas mašīna, saskaņā ar faktisko stāvokli.

Cita veida slēdžus var arī izvēlēties, saskaņā ar faktisko stāvokli.piemēram : [ Kopā] Collas slēdzis , ceļojumu slēdzis

Pagaidiet, pagaidiet.

Nulles ievades slēdzis : var satikties ar kopējo pogu, ja jūs izvēlaties izmantot paneļi RESET Skaidrs, nav atbildes.

.


Tagi: joyroom magnētisko tālruņa turētājs, modes iphone gadījumā magnētisko, magnētiskā tālruņa turētājs oneplus, kā likt magnētisko tālruņa turētājs, magnētiskā palīdz tālruņa turētājs, magnētiskā 24 led gaismas, tālruņa turētājs basus indukcijas, vāks xiaomi redim 8 magnētiskā, bezrāmju magnētisko telefonu gadījumā, kabeļu tipo c magnētisko kuulaa .

Tehniskie Dati

Veids Rīka Daļas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti