Izvēlne

SKU: w73708

100W 200W JPT MOPA Portatīvo Trolejbusa Gadījumā Rokas Šķiedras Lāzera Tīrīšanas Mašīna

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €25 636.80

Regulārā cena: €27 273.20

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

100W 200W JPT MOPA 便携式拉杆箱手持式光纤激光清洗机

太一激光的激光除锈机是新一代的表面清洁和高科技产品. 它易于安装,操作和自动化. 当机器通电并打开时,您无需添加任何化学品,灰尘,水或介质来清洁它. 这款手持式激光除锈机不仅可以去除表面树脂,污渍,油脂,污垢,涂层等,还可以自动对焦.

激光功率

100W 200W

激光源

JPT MOPA

纤维长度

5m 10m 15m 可选

冷却方式

空气冷却

输入功率

220V

Jauda

Izmēri

619*469*291mm

Kopējais Svars

28KG

Skenēšanas Galvas Svars

0.62 KG

1.Bezkontakta tīrīšana bez bojājumiem daļas, matrica.

2.Precizitāte, tīrīšana, lāzera noņemšanas mašīna var sasniegt selektīvās tīrīšanas un precīzu to atrašanās vietu .

3.Lāzera rūsas tīrīšanas mašīnas var noņemt rūsu, bez jebkādas ķīmiskās nr. piederumi, tīrīšanas šķidruma, drošību un vides aizsardzību.

4.Vienkāršu darbību, tikai ieslēgt varu, rokas lāzera rūsas noņemšanas mašīna var sasniegt automatizēta tīrīšana.

5.Tīrīšanas efektivitāte šajā lāzera noņemšanas mašīna ir ļoti augsta, ietaupīt laiku.

Pielietošanas Joma: šāda veida rokas lāzera rūsas noņemšanas mašīna tiek plaši pielietotas pelējuma rūpniecība, automobiļu ražošanas, kuģu būves nozarē, pārtikas pārstrādes, notekūdeņu attīrīšanas, gumijas riepas, naftas ķīmijas un citas nozares.

Piemērošanas Joma: šis lāzera rūsas tīrīšanas mašīna var ātri noņemt krāsu un noņemiet metāla vai stikla virsmas pārklājumu, rūsas, un dažādus oksīdus, smērvielas, sveķus, līmi, putekļi, traipi, ražošanas atliekas, raupja metāla virsmas.lāzera rūsas tīrīšanas mašīnas var noņemt arī taukaini netīrumi, Post-metinājuma oksīds un atbrīvoties atlieku pirms metināšanas.Pelējuma tīrīšanas,piemēram, riepu pelējuma, elektroniskās pelējuma, pārtikas pelējuma.Taukaini netīrumi no precizitātes detaļas var noņemt pēc tam, kad ražošanas un pārstrādes.Kopumā, šī lāzera noņemšanas mašīna var ātri tīrīšanas kodola sastāvdaļu tehnisko apkopi.

1.Pēc Pārdošanas

Mēs nodrošinām 1-3 gadu garantiju un mūža uzturēšanu, par mūsu produktiem.Bezmaksas remonts vai aizstāšana (izņemot valkā daļām) ir pieejama par mūsu produktiem, to funkcionālie defekti (izņemot mākslīgās vai nepārvaramas varas dēļ faktori) garantijas periods.Pēc garantijas termiņa beigām, mēs tikai maksas artifacts saskaņā ar faktisko stāvokli.

2.Kvalitātes Kontrole

Kvalificēti un stingras Kvalitātes Pārbaudes Grupas laikā ir pieejama materiāla purchasingand ražošanas procesā.

Visas gatavās mašīna, mēs to paveicām, ir 100% stingri pārbaudītas ar mūsu QC departmentand inženierzinātņu fakultāti.

Mēs sniegsim detalizētu Mašīna, attēli un Testa video klientiem pirms piegādes.

3.OEM Dienests

Pielāgotas un OEM pasūtījumi tiek laipni sakarā ar mūsu aboundant pieredzi.Visi OEM pakalpojumi ir bezmaksas, klientam nepieciešams tikai, lai nodrošinātu mūs ar savu logodrawing.funkciju prasības, krāsas utt.

Nē MOQ nepieciešama.

4.Privātumu

Neviens no jūsu personiski identificējamo informāciju ( piemēram, jūsu vārdu, adresi, emailaddress, bankas info, utt ) būs disclosedor dalīta ar kādu trešo partes.

Sazinieties Visiem jūsu jautājumiem vai jautājumiem, vai palīdz tiks atbildēts 24 stundu laikā,pat brīvdienās.Arī, lūdzu, droši zvaniet mums, ja jums ir kādi ārkārtas jautājumi.

5.Maksājumu termiņi

Kyocera Tirdzniecības Nodrošināšana ( Jaunas,drošas un tautas maksājumu ziņā)

30% T/T samaksāta avansā par noguldījumu atlikums jāsamaksā pirms nosūtīšanas.

lrevocable LC pēc pieprasījuma.

Citu apmaksas nosacījumi: Paypal,Western Union un tā tālāk.

6.Dokumentus Atbalsts

Visus Dokumentus nodošanai muitas atbalsta : Kontrakti::, Iepakošanas sarakstu,CommercialInvoice,Eksporta deklarāciju, un tā tālāk.

Taiyi Lāzera tika izveidots 2001. gadā,un Tā ir augsto tehnoloģiju lāzera mašīnas un iekārtas ražotājs, kas specializējas uz pētniecības,izstrādes,ražošanas un pārdošanas pakalpojumu ar pētniecības un ražošanas bāzes Dalingshan pilsētas Dongguan,Huanggang kā Ķīna un Indija Gujarat.Pamatojoties uz profesionālās orientācijas no Huazhong Zinātnes un Tehnoloģiju Universitāte un spēcīgu inženieru komanda Taiyi, transformācija zinātnes sasniegumi pētniecībā ir veiksmīgi realizēta, un augstas precizitātes iekārtas, lāzera griešanas iekārtas, lāzera marķēšana mašīna, lāzera metināšanas iekārtas, lāzera tīrīšanas mašīna ir izstrādāta.Produkti tiek plaši izmantoti, jo TO ražošanas, elektronikas, datortehnikas, komunikāciju, sadzīves tehnika, automobiļu, ēku, apģērbs, rotaslietas, pārtika, utt.Produkti, farmācija, ķīmiskā rūpniecība, iepakojums un citas nozares var apmierināt pieteikumu ir nepieciešams ražošanas jomā.Kad Taiyi produkti tiek palaists tirgū, tie arī saņem ar klientiem mājās, gan ārvalstīs.

.


.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Sertifikācija CE

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti