Izvēlne

SKU: w82393

Karstā Pārdošanas Black & Pink Keramikas Barelu Bumbu Urbis Skaistumkopšana Manikīrs Pedikīrs Zāģu skaidas-mākslīgo Nagu Mākslas Failu, Instrumenti,

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €17.30

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Lielo Stobra Keramikas Nagu Biti 3/32"

PAR

Melnās Keramikas / / Un Rozā Keramikas

parametrs: Flauta Izmērs: Φ6.6 mm Kopējais Garums: 38mm Kāta Izmērs: 3/32" Materiāls: Cirkonija Keramikas

Priekšrocības:

1. Antibakteriālas

2. Nē aizsērējuma

3. Izturību pret skābju, sārmu un siltumu

4. Uzlabot klientu justies

5. Lielisks durabiliby un griešanas veiktspēju

6. Neparasts, uzkrītošā izskatu viegli identificēt

7. Aizsardzība E-Faili

Piezīmes:

1. Pārbaudiet nagu biti pirms lietošanas

2. Vienmēr lietojiet acu aizsardzības drošības brilles

3. Tikai profesionālai lietošanai

4. Nelietojiet, ja tā ir nokritusi

5. Sargāt no bērniem

6. Dezinficēt nagu biti pēc lietošanas

Mēs varam pieņemt šādus maksājumu metodes Alipay, Western Union, Bankas pārskaitījumu.

Pircēji pls piezīmes: Mēs kuģis objektu (- iem), lai jūs kā dāvanu, lai izvairītos no pasūtījuma nodokļu problēmu, lielākajā daļā valstu netiek maksas nekādus muitas nodokļus, bet dažreiz dažās valstīs būs maksas jums mazāk naudas par muitas nodokļiem.Tas ir incontrollable ar mums.Tāpēc mums nav jāmaksā nodevas.Ja jums ir kādas problēmas, pls cantact mums.

Visi pasūtījumi tiks ieplānots, lai kuģis immediatedly saskaņā ar www.vetvesta.lv adresi pēc tam, kad mēs pieņemtas jūsu maksājumu pilnā apmērā, un, lūdzu, pārliecinieties, vai adrese Airexpress maksājums ir pareizs.Ja adrese reģistrēto nav pareizs www.vetvesta.lv, pircējam vajadzētu sazināties ar mums, lai comfirm pareiza un precīza adrese, vai pircējs ir atbildīgs par pilnu kompensāciju.Mēs kuģis objektu uz šādām valstīm un rajoniem ar starptautisko express, Tas prasīs no 7 līdz 10 (desmit) darba dienu laikā ierasties jums, bet dažreiz ir viena vai divas dienas ilgāk, tas ir par to, kā Muitas procesu sūtījumu.

Mēs wil kuģa priekšmetus ASAP pēc tam, kad saņēmis attiecīgo maksājumu, un, ka jūs saņemsiet savu produktu par 7 - 60 dienas, un, ja jūs vēlaties, lai saņemtu to agrāk, pls sazinieties ar mums, vispirms, pirms nosūtīšanas, mēs varam nosūtīt to pa EMS, UPS, Fedex, DHL vai TNT pēc jūsu pieprasījuma, bet pircējam būtu jāmaksā papildu kuģniecības izmaksas.

Visi pasūtījumi tiek processde no pirmdienas līdz piektdienai, Pasūtījumi netiek apstrādāti, lai sūtījumu, brīvdienās un svētku dienās.

Mēs nekavējoties jums e-pasta ziņojumu, lai informētu izsekošanas skaits 5 darba dienu laikā apstrādes un kuģniecības savu posteni.

Mēs nebūsim atbildīgi par jebkādu kavēšanos piegādes laikā, tai skaitā, bet ne tikai uz muitas pastmarkas pārbaudes, strike force majeure utt.

Mūsu darbinieki vienmēr pārbaudīt katru produktu rūpīgi pirms nosūtīšanas, lai nodrošinātu, ka prece mēs nosūtīšanas ir tiesības no jums izvēlēties.Kad jūsu produkts atstāj mūsu durvīm, mēs turpinām izsekošanas to, līdz tas nonāk .

Mēs vienmēr cenšamies visu iespējamo, lai legaly samazinātu jūsu ievedmuitas nodokļa ( vai GST vai V. A. T., vai citi Nodokļi ).Vairākumā gadījumu, nav nodoklis jāmaksā vispār.Tomēr, ja kāds additioanl maksas ģenerēts muitošanas ir jāsedz klientiem.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.

Lūdzu, sazinieties ar youre valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Šīs maksas parasti tiek savākti, nodrošinot kravu (piegāde) uzņēmuma vai tad, kad jūs izvēlieties vienumu uz augšu-nejauciet tos additioanl kuģniecības cha rges.

Pircējam ir jāpārbauda paketi, kad saņemat.Ja iepakojuma bojājumiem, veicot kravas, pls atsakās parakstīties par iepakojuma un tā atgriezīsies pie mums.Pēc tam sazinieties ar mums nekavējoties.

Ja jums ir nepieciešama atgriešanās, pls pārbaudīt divreiz, lai apstiprinātu preci, kas nav darba un, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas pārstāvi, dariet mums to zināmu sīku problēmu un sūti mums dažas bildes ofr apstiprinājumu, un ja pircējs uzstāt, atgriežoties, pēc mūsu techincal inženieris pārbauda saņemto retrun ir bez kvalitātes problēmas, visi maksa ir pirkt rēķina.

Mēs pieņemam TIKAI peļņu oriģinālā iepakojumā.Pls pārliecinieties, vai vienums ir BEZ mākslīgām sabotāžu.Ja jūs iegādāties nepareizu stāvokli, pls, ŅEMIET vērā, ka kuģniecības un pārkraušanas frr nebūs kompensāciju, visu atgriezties kuģniecības maksa, ko maksā pircējs.

Kompensāciju tikai tad, ja preci nevar aizstāt caur Alipay (NAV ATBALSTA MONEY ORDER).Ja tā, Pls reportd 5 dienu laikā un atgriezt pie mums 14 dienu laikā no piegādes datuma maiņa vai kompensācijas.PLS UZDEVUMU MĒS NEESAM ATBILDĪGI, JA PROBLĒMA PĀRSNIEGT ŠO LAIKU LIMITE.

.


Tagi: 35000 apgr. / min, elektriskā nagu urbt pedikīrs manikīrs, elektriskā rozā krūšturis, babby rozā nagu laka, rozā priekšauts manikīra salons, rozā perlamutra balta nagu laka, elektrisko manikīra urbt ac 110, manikīrs mašīnu, elektriskās nagu akumulators, manikīra komplekts uv 1000 rubļu, elektriskā rozā drēbes sievietei, korejas elektrisko manikīra urbi .

Tehniskie Dati

Izmērs 2.35mm
Veids Abrazīvie Grupu
Modeļa Numurs Barelu Ball (C)
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti