Izvēlne

SKU: w5294

DC Brushless Samazināt Mehānisko Metāla Zobratu, Lodīšu gultņi Robotu Mehānisko Regulējams Ātrums uz Priekšu un Atpakaļgaitā

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €33.64

Regulārā cena: €42.04

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Šī partija no Brushless DC pārnesumu, motors var strādāt tikai ar vienu barošanas (DC12V), un var arī saprast, ātruma regulēšanu, un var arī kontrolēt uz priekšu un atpakaļ rotācija.Tas ir ļoti ērti lietot.Tiešās plūsmas brushless motors no yateng, tas ir labi zināms jomā robotiem.Vairumtirdzniecības cena inteliģenta robotu mehānisko uz Kyocera, ir vairāk nekā 100 juaņu........

Jaunas Oriģinālas DC brushless motors jostas visiem-metāla reduktors, DC brushless motors ir priekšā un aizmugurē, dubultu lodīšu gultni, iebūvēts disku, regulējams ātrums, dzenskrūves uz priekšu un atpakaļ rotācija, pārnesumkārbas ir viss-metāla zvejas rīku, zvejas rīku, precizitāte ir laba, turklāt daļa no rīku iekšā ir 4.maijs tērauda pārnesums.Pēc tam, kad apstrādā precīza pārnesumu hobbing mašīna, un pēc tam, izmantojot intensīvās termiskās apstrādes, cietība rīkiem labāk, un tā ir nodilumizturīga un palielina kalpošanas pārnesumu.Šo reduktoru, jo tas ir izmantots high-end izmantot robotus, visas detaļas ir elaborately izstrādāts, un tas ir boutique samazināt motoru.

Šīs partijas motors ir pavisam jauns vai oriģināls.Tie ir produkti, Shenzhen yateng Motor Company.Tomēr, jo tie ir noliktavā, daži Motori joprojām ir nedaudz oksidācijas zīmes, lūdzu, esiet uzmanīgi, ja jums ir ideāls izskats prasībām.

Samazinājums motors ar četriem dažādiem parametriem ir atdalīti, kas ir attiecīgi izmantot braukšanas motori no četrām daļām, galvas, kakla, roku un kāju mašīnu, un ir sadalīts četrās savienojumus, lūdzu, izvēlēties piemērotas šķirnes, atbilstoši jūsu vajadzībām.

Piezīme: līdzstrāvas brushless motoru, pozitīvais un negatīvais pols nevar būt pieslēgts nepareizi, un motors būs apdegums, ja pieslēgts nepareizi.

Motori ir DC12V līdzstrāvas brushless motori ar iebūvētu vadīt valdes, regulējams ātrums, dzenskrūves uz priekšu un atpakaļ rotācija, priekšā un aizmugurē dubultā lodīšu gultņiem.Mēs izvēlējāmies motors ar maksimālo samazinājumu attiecību un minimālais samazinājuma koeficients, lai uzņemtu attēlus, lai jūsu atsauci. (Jo sviests iekšpusē ir melns, mēs mazgāšanas sviestu un nofotografēties saskaņā ar primāro krāsu pārnesumu)

motors ir divreiz bumbu brushless motors, atbalstot potenciometra ātruma regulēšanu, un ātruma regulēšanas spriegums ir 0,4 V-4.6 V, atbalsta priekšu un atpakaļgaitā griešana un avārijas stop, mehānisko signāla izejas AB divas fāzes, fāzes leņķa 90 grādi, bet izšķirtspēja nevajadzētu būt ļoti augsts, nav neatkarīgas kodētāju. (Piezīme: pozitīvais un negatīvais pols nevar būt pieslēgts nepareizi)

instalācijas veids:

1. Red Line: pievienojiet DC12V pozitīvo polu

2. Black line: pievienojiet DC12V negatīvs elektrods

3. Zilā līnija: Virzienā līnijas (reverse kad ir izveidots savienojums ar negatīvo polu, uz priekšu, rotācijas, kad pārtraukta)

4. Zaļā Līnija: impulsu posms

5. Baltā līnija: ātruma kontroles līnijas (regulējot spriegumu starp šo līniju un negatīvo polu, ir ātruma kontroles 0.4 V-4.6 V)

6. Dzeltenā Līnija: Bremzes, ārkārtas apstāšanās, kad veidojat savienojumu ar negatīvo polu, kas darbojas, kad apturēta.

7. Brūna līnija: impulsu, B fāze.

Ja jums ir nepieciešams, lai pielāgotu ātrumu, jūs varat nospiest vadu attēlā, lai pielāgotu ātrumu.No tiem 10K pretestību un 10K pretestību potenciometra nepieciešams iegādāties pircēja draugiem, sevi.Sastāvdaļas parādīts šajā attēlā ir tikai pierādījums:

piezīme: līdzstrāvas brushless motoru, pozitīvais un negatīvais pols nevar būt pieslēgts nepareizi, un motors būs apdegums, ja pieslēgts nepareizi.Izmantot regulētā slēdzis strāvas padeve.

Tagad aprakstīt konkrētus parametrus, četri motori atsevišķi

1. Galvas Mehānisko

motora diametrs: 35.8 MM

ārējais diametrs, ātrumkārba: 36.8 MM

izejas vārpstas diametrs: 6 MM (dubultajā dzīvoklis stāvoklī, 5MM)

mehānisko garums: 62MM (motors + ātrumkārba)

izejas vārpstas garums: 20.5 MM

svars: 211 grami

spriegums: DC 12V

augstākā apgrozības ātrums: 14 APGR. / min.

pārnesumskaitlis: 288 (aptuveni)

darba griezes moments: 1 N. m

bloķēta griezes moments: 6 N. m.

Virzienā: ja virziens līnija ir pārtraukta, virzienā līnija ir nepārtraukta viļņa, un ja virziens līnija ir saistīta ar negatīvo polu, virzienā līnija ir nepārtraukta viļņa viļņa viļņa.

2. Kakla mehānisko

motora diametrs: 35.8 MM

ārējais diametrs, ātrumkārba: 36.8 MM

izejas vārpstas diametrs: 6 MM (dubultajā dzīvoklis stāvoklī, 5MM)

.


Tagi: modes priekšu čības, auto paradis virzīties uz priekšu, atpakaļgaitā, urbšanas mašīna atpakaļgaitā uz priekšu, motora kontrolieris ac reverse, atpakaļgaitas kamera skoda uz priekšu, motora kontrolieris rews uz priekšu, riteņu diski uz priekšu, kā reverse motociklu, atpakaļgaitas poga, elektrisko velosipēdu, mehānisko mercedes reverse .

Tehniskie Dati

Modeļa Numurs 12
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Sertifikācija CE
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti