Izvēlne

SKU: w181574

Jaunu 50gab/Set 1/1.5/2/2.5/3mm Vērpjot Urbju Komplekts Redzēju Komplekts HSS Augstā Tērauda ar Titāna Pārklājumu Urbt Kokapstrādes Koka Rīks

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €10.79

Regulārā cena: €11.35

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Specifikācija: Materiāls: HSS / ātrgaitas Tērauda Virsmas Apstrāde: Titāna Pārklājumu Izmēri un Daudzums: 1.0 mm : 10pcs 1.5 mm : 10pcs 2.0 mm : 10pcs 2,5 mm : 10pcs 3,0 mm : 10pcs Kopējais Daudzums: 50gab Funkcijas: Hss Urbju Komplekts Koka, Plastmasas Un Alumīnija.Ideāli piemērots DIY, Mājas Un Vispārējā Būvniecība/Projektēšana, Izmantojot.Piezīme: 1.Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu. 2.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paketē Iekļauts: 1x Komplekts (50gab) Drill Bits

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mani nekavējoties.

Apmaksas Nosacījumi:

Mēs pieņemam tikai Darījuma Un PP .

Drošības apsvērumu dēļ, mēs tikai kuģu pasūtījumus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar Darījuma.

Piegāde:

1.Noteikumi par Sūtījumu:

Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Vienumi ir tikai nosūtīti pēc tam, kad maksājums ir apstiprināts ar Darījuma.

2.Kuģniecības Kompānijas:

Ja jums vajadzīga palīdzība, izvēloties ātru un uzticamu uzņēmumu, lūdzu, sazinieties ar mums tieši, un mēs darīsim visu iespējamo, lai palīdzētu.

Atsauksmes:

Klientu apmierinātība ir ļoti svarīgi, lai mums.Ja jums ir apmierināti ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, atstāj atsauksmi.

Ja jūs neesat apmierināts ar vienumus, kas jums lika, lūdzu, sazinieties ar mums, pirms atstāj negatīvas atsauksmes.Mēs varam strādāt kopā, lai atrisinātu strīdu.

.


Tagi: Twist Urbju Komplekts, Urbju Komplekts, koka instrumenti, .

Tehniskie Dati

Izcelsmes vieta Ķīna (Mainland)
Zīmola Nosaukums tsikan
Veids Twist Urbis
Materiāls Ātrgaitas Tērauda
Modeļa Numurs T0105D
Izmantošana Metāla Urbšana
DIY Piederumi Metālapstrāde

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti