Izvēlne

SKU: w183992

10Pieces Zivju Mēroga Lupatas Super Absorbenti Microfiber Pulēšanas un Tīrīšanas Lupatas Atkārtoti Stikla Tīrīšanas Lupatas 30X40cm

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €13.36

Regulārā cena: €19.65

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

MATERIĀLS--- augstas kvalitātes Zivju Mēroga Lupatu ir paredzēti bezplūksnu švīka - bezmaksas neabrazīvs un bez ķimikālijām.Izturīgs Atkārtoti un Mašīna mazgājami.

ZIVJU MĒROGA tīklu PROJEKTĒŠANĀ---Unikāla mēroga aust var noķert putekļu viegli noņemt netīrumi ātri.Viņi ir lieliski tīrīšanas lupatas mājā.To var lietot uz vairums virsmas jomās jūsu mājās.Jauns izskats, pēc tam, kad tos izmantot.

MITRĀ UN SAUSĀ divfunkciju---putekļu un ūdens traipi, noslaukiet to ar sausu auduma gabaliņu, ūdens, rūsas, melnas traipus un eļļas traipi, noslaukiet to ar mitru drāniņu, Nospiediet ar mitru drāniņu grūti noslaucīt traipu, cinkošana ar nelielu daudzumu ūdens, lai wipethe aptuvenu aizmugurē var izmantot noslaukot un gludu priekšējo sānu var būt pulētas.

ĀTRI, SAUSA---Trauku lupatas un ir viegli tīrāms.Mūsu mīksto trauku dvielis ir ļoti absorbējošs un gaisa quick dry,Jūs varat mazgāt to un pakārt to uz augšu, pie ventilējamās vietās.Tad tā būs sausa daudz ātrāk.

PLAŠS APRĪKOJUMS---Virtuves, mājas, stikls, mēbelēm un pat nodot to uz galda, lai noslaucīt jūsu rokās kā placemat, putekļu necaurlaidīgs audums nebūs nulles mēbeļu virsmas, pat tad, ja jūs nomazgājiet rokas, tas nav nocietināt par sudraba, galda piederumi, katli un pannas uz.

Svars: 60 g.

Funkcijas:

Šis produkts ir viegls un piemērots izmērs, kas ļauj viegli un ērti izmantot, pārvadāt un uzglabāt.Šo tīrīšanas audums pieņem unikālu zivju mēroga virsmas dizainu, kas padara to super ūdens absorbents, tāpēc to var absorbēt šķidrumus, ātri un efektīvi.Jūs varat viegli tīrīt virtuves telpas un ēdieni.

izmēri:30x40cm

Materiāls:Microfiber audums

krāsa:Violeta+sarkans+zaļš+zils+dzeltens

Iepakojuma Saturs:

10 x Microfiber Tīrīšanas Audums.

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

.


.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāls microfiber

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti