Izvēlne

SKU: w184187

Spīd Tumsā Sejas, Ķermeņa Krāsa Svelme Sticks Marķieri Kosmētiku, Sejas Apgleznošana Komplekti, Kalvītis Un Partijas

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €10.11

Regulārā cena: €17.14

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

[Easy krāsu un tīru]: Tie, kas spīd tumsā marķieri izmantot rotējošu dizainu, kas var ieslēgt un izslēgt vienā mirklī.To var viegli iekrāsots ar vienu pārvelciet, ietaupot daudz laika.Turklāt šie neona pildspalvas ir ļoti viegli tīrīt, tikai lietot ūdeni vai ziepēm, lai attīrītu tos bez atlikuma.Tas ir neaizstājams mazs instruments katra puse spēli.

[Droši krāsošana]: Tie, kas spīd tumsā krāsu krītiņi, tāpat kā visi kosmētikas līdzekļi, kas nesatur kaitīgas ķimikālijas, vai nu bērniem vai pieaugušajiem, tās nav kairināt ādu.Ja jūs joprojām uztrauc, tad es iesaku, ka jūs varat veikt nelielu ādas tests pirms izmantošanas, pēc tam, kad visi, visi ādas ir atšķirīgas.Bet, galu galā, es uzskatu, ka jums patiks!

[Pārsteidzošu gaismas efekts]: Pēc tam, kad piemēro dažādu krāsu uz jūsu sejas, jums ir ticēt, ka tur ir brīnums mirklī, tie, kas spīd tumsā marķieri būs spīd spoži, saskaņā ar ultravioleto gaismu vai melnā gaisma.Šī ir nepārspējamas skaistumu un jautri, un savu maksimālo brīdi, lai parādītu savu stila ballītē!

[Dažādiem izmantošanas veidiem]:neona, kas spīd tumsā sejas krāsu ir piemērots Halloween, karnevāls, dienā no miroņiem, masku dejas, dzimšanas dienas svinības, skolas un baznīcas pasākumos, kā arī kostīmu sacensības, lomu spēles, grims pusēm, utt.Gan iesācējiem, gan profesionāliem grima mākslinieki var piemērot aplauzums.Aizvest mājās ātri!

Krāsa:Krāsu Foto

Materiāls:plastmasa

Iepakojuma Saturs:

6 x Ķermeņa Apgleznošana Krītiņi

/

12 x Ķermeņa Apgleznošana Krītiņi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

.


.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāls Plastmasas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti