Izvēlne

SKU: w9536

40MM Silikona Spiediens Veltnis Fona attēlu: Nospiediet Ripu karstumizturīga Pinch Roller Karstā Gaisa Pistoli / Plastmasas Metināšanas Lāpu HM196

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €31.24

Regulārā cena: €56.81

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

40MM Silikona Spiediens Veltnis Fona attēlu: Nospiediet Ripu karstumizturīga Pinch Roller Karstā Gaisa Pistoli / Plastmasas Metināšanas Lāpu HM196

PIEZĪME : krievijas Federācijas klientiem:Lūdzu, apstipriniet, ka jūsu PILNU VĀRDU un adresi,kas nepieciešams, lai jūs, lai receieve jūsu pakete nevainojami.

Laipni lūgti mūsu veikalā, Ja jūs iegādāties 2 gab. vai vairāk, kad laikā,jūs saņemsiet 3% atlaidi;

Jo vairāk jūs pirkumu,vairāk atlaižu, kas jums būs uzvarēt O(∩_∩)O~

Maksājuma

Mēs pieņemam apmaksu, izmantojot Moneybookers,West Union,Kredītkartes,Qiwi Maku,Bankas Pārskaitījumu.Atbalsta www.vetvesta.lv Darījuma.

Starptautiskā pircēju--LŪDZU, RŪPĪGI IEVĒROJIET:

a) Ievedmuitas nodokļi, nodevas un maksājumi netiek iekļauti postenī cenu vai kuģniecības un pārkraušanas.Šīs maksas pircēji ir atbildība.

b) Lūdzu, sazinieties ar shiping.please muitas iestādi, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Piegādes detaļas

Mēs nosūtīt savu pasūtījumu 1-7 dienas(pēc jūsu pasūtījumu daudzums) pēc apmaksas.

Kad jūs saņemt preci jūsu lika, 24 stundas ,lūdzu, pārbaudiet to rūpīgi,lūdzu, sazinieties ar mums tieši, ja jums ir kādi peoblems.

Atgriešanās Politiku

Lūdzu, Ņemiet vērā:Vīriešiem izgatavots defekti nav garantēta,piemēram, bojājumiem, ko pēc lietošanas,ūdens bojājumus un tā tālāk.

1. Ja jūs neesat apmierināts ar savu priekšmetu,jums ir 14 dienas, lai sazināties ar mums, lai atdotu no dienas, kad jūs to saņēma.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk nekā 14 dienas, tas tiek uzskatīts kā izmantots, un mums nebūs jautājumu, jums jebkādu kompensāciju vai nomaiņa.

2. Ja 14 dienu laikā,varat apmainīt preces,un jūs varat darīt, kā šis:

1. solis), E-pastu mums 7 darba dienu laikā vai tērzēšanas ar mums pa Tirdzniecības Vadītājs.

Solis 2) Nosūtīt fotoattēlus uz mums par problēmas priekšmetu vai kaut ko citu informāciju.

Solis 3) Atgriešanās priekšmetus, mums ar sekošanas numuru,Mēs jums atmaksāsim saņemot preci tās oriģinālajā stāvoklī ( bet NAV iekļauta piegādes maksa mēs maksājām par objektu ), vai arī jums var būt nomaiņa.

Atgriešanās kuģniecības maksa būtu jāmaksā pircējam.

Par mums

· Mēs esam profesionāla visā pasaulē vairumtirdzniecības uzņēmums.Augsta produktu kvalitāte, saprātīgas cenas, lielisku klientu servisu un uzticamu kredītspējas ir mūsu princips.

· Ja jums patīk mūsu produktiem, lūdzu, pievienot savu veikalu, lai jūsu "Pievienot favorītiem".

· Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, izmantojot e-pasta ziņojumu vai Tirdzniecības Menedžeris, Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jūsu problēmu, cik drīz vien iespējams.

Paldies par jūsu apmeklējumu un laipni atpakaļ.^_^

.


Tagi: termoglue silikona pistoli, muni silikona pistoli, pistoles papīra puse, custom tapetes, 3d, ainavas, ieroči mājās de papīra, tauriņi silikona spiediens, gaisa nospiediet raķešu, gaisa pistoli darbu, putnu rožu fonu, rakaya gaisa pistoli .

Tehniskie Dati

Silikona Rullīti 40x35mm
Modeļa Numurs HM196
Zīmola Nosaukums OuXinDiLong
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti