Izvēlne

SKU: w9143

Eiropas Acs izšuvumi DIY Ziedu Glezniecības Pilnībā Rokdarbi krustdūrienu Izšūšanas Komplekti Komplekti Diy Izšuvumi iesācējiem

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €4.15

Regulārā cena: €5.69

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Funkcijas:1. DIY Izšuvumi Starter Komplekts iesācējiem, tostarp instrumentus, jums ir nepieciešams, lai izšūt, ko tu saņem ir nepabeigts darbs.Ar šo rakstu, jūs varat pabeigt skaistu izšuvumu un atpūsties.2. Ir 1 paciņu karājas gleznas.Izšūšanas rāmis ir skrūve lai noregulētu hermētiskumu, audekls.Ja nepieciešams, jūs varat pievilkt skrūvi, lai audums tik saspringts kā bungas, kuras var pielāgot saskaņā ar savu faktisko situāciju.3. Katrā produktu nāks ar angļu valodas rokasgrāmata.Jūs varat pabeigt hand-made DIY izšūšanas ar bērniem, kas ir arī nozīmīga lieta, lai uzlabotu attiecības starp vecākiem un bērniem.4. Izšūšana ir viens no senās Ķīnas amatniecības.Tā ir vēsture vairāk nekā 2000 gadus, un ir dziļākas Ķīniešu kultūru.Tautas izšuvumu caurvij talantu un labas vēlmes neskaitāmas sievietes, un pirksti ir pilns ar vitalitāti un skaistu emociju.5. Pēc tam, kad esat pabeidzis, izšūt, jūs varat pakārt to dzīvojamā istaba vai guļamistaba, kā interjera dekorēšana.Tā ir arī dāvana jūsu ģimenei un draugiem ar gatavo izšūšanas karājas glezna.Produkta Apraksts:Nosaukums: Roku darbs DIY embroideryType: EmbroideryMaterial: kokvilna canvasStyle: PastoralPattern: flower/zāle/leafStyle: kā shownFeatures: Var karkasa, un hung, kabinets, guļamistaba, ēdamistaba, viesistaba, bērnu istaba, tirdzniecības vietu, balkona u. c.Pakete Ietver:1set(Non-gatavais produkts)

.


Tagi: komplekts initia l izšūšana, double sided dual somas, svaigi cross stitch komplekti, bribador sieviešu komplekts, audumu cross stitch komplekti, sceleton mežģīņu izšuvumi, led aurora komplekts, stila mežģīņu izšuvumi, double sided ar slīpumu, auskari, rakstaina kokvilnas somas .

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Izmantošana Gleznas
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Rāmis
Modelis Tips Portrets
Izšūšanas Metode Double-side Izšūšana
Stils Mūsdienu Stils
Materiāls Kokvilnas
Ārējā Iepakojuma Papīra Maiss

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti