Izvēlne

SKU: w85793

150 Bezvadu Mikrofonu Sistēma Lavalier Atloks Mikrofons Mikrofons Ar Uzlādes Gadījumā DSLR Kamera, Viedtālruņi

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €843.72

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Veikalā nav produktu.Ja jūs vēlaties citu preci, lūdzu sazināties ar klientu atbalsta dienestu, jūs varat atrast produktu, lai jūs!

ir kompakta 2,4 GHz digitālo bezvadu mikrofonu sistēmas. 2 TX & 1 RX Combo, tas ir plaši izmanto videographers, vloggers un mobilo žurnālistiem.Plug and play, sistēma var dot jums koncentrēties uz iegūt shot.Raidītājs paredzēti iebūvēts vienvirziena mikrofons, kā arī to var izmantot kā lavalier mikrofons.Uztvērējs Aprīkots ar OLED displejs parāda akumulatora uzlādes statusu, audio līmeni, signāla stiprumu un vairāk.CĪRULIS 150 sniedz profesionālās kvalitātes skaņas kvalitāti attālumos līdz 100m ar 5 ms ultra zema latentuma.Tas ir jāsniedz 3 ierakstīšanas režīmi, mono, streo un drošības režīmā.Saņēmēja 3.5 mm TRS produkciju sūta mic-līmeņa signāls, padarot to par saderīgu ar masīvu ierīces, piemēram, DSLRs, portable audio magnetofoni, datoru un tā tālāk.Un uzlādes lietu dizainu, kas kalpo ērta uzlāde, auto-pārī, uzlabot un uzglabāšanas sistēmu kopumā.

Galvenās Iezīmes

1. 5 ms Latentuma ar līdz 100m Diapazons 2. 2 TX & 1 RX Combo 3. 2,4 GHz Digitālo Bezvadu Pārraide ar Skaidru Skaņu jebkuros Apstākļos 4. Mini Izmēra ar Viegla 5. Profesionālās Kvalitātes Skaņas Kvalitāti 6. Iebūvēts Litija Baterijas, ar Ultra ilgtermiņā Laiks 7. 21-Posmā Digitālo Iegūt Korekcija 8. Sazinieties Ar Uzlādes Gadījumā 9. Celta Mic un Lav Mic Pārslēgšana Automātiski 10. Vairākas Sistēmas, kas Izmanto Vienā Vietā

Iepakojuma Saraksts

Uzlādes Gadījumā Raidītājs x 1 x 2 Uztvērējs x 1 Pūkains Vējstikla x 2 3.5 mm TRS Kabelis x 1 USB Tipa A Tips-C (Kabelis x 1 Lavalier Mikrofons x 2 Lietotāja Rokasgrāmata x 1

Iepakojums Un Transportēšana

1. VISPASAULES PIEGĀDE.Iekšzemes noliktavā (dažās valstīs neskaitot).Ja jūs izvēlieties sūtījumu no Ķīnas, tad ievedmuitas nodokļi, kas ir izslēgts, lūdzu, pārliecinieties, jums būs jāmaksā nodokļi sevi.

2. Lai pārstrādātu laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu dēļ.

4. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 30 dienu laikā no maksājuma datuma, lūdzu, sazinieties ar mums pirms jebkuras citas darbības.Mēs darīsim visu iespējamo, lai sniegtu jums informāciju par iepakojuma klientu apmierinātību.

1.Kā es varu saņemt cenu?

-Parasti mēs quote 24 stundu laikā pēc tam, kad mēs saņemt jūsu pieprasījuma(Izņemot nedēļas nogales un svētku dienas).Ja jums ir ļoti steidzami, lai saņemtu cenas, lūdzu, rakstiet mums vai sazinieties ar mums citādi tāpēc, ka mēs varam piedāvāt jums cenu piedāvājumu.

2.Es varu nopirkt paraugus pasūtījumu?

-Jā.Lūdzu, nekautrējieties sazināties ar mums.

3.Kāds ir jūsu atvēlētais laiks?

-Tas ir atkarīgs no pasūtījuma daudzuma un sezonas jums vietu pasūtījumu.

Parasti mēs varam kuģis ietvaros 7-15 dienās par nelielu daudzumu,un par 30 dienām, par lielu daudzumu.

4.Kāds ir jūsu maksājuma termiņš?

-T/T,Western Union,MoneyGram,un Paypal.Tas ir apgrozāmi.

5.Kāda ir piegādes metodi?

-Tas varētu tikt nosūtīti pa jūru,pa gaisu vai ar express(EMS,UPS,DHL,TNT,FEDEX, un ect).Lūdzu, apstipriniet ar mums, pirms laišanas pasūtījumu.

6.Kā jūs padarīt mūsu uzņēmuma ilgtermiņa un labas attiecības?

-1. Izpildām kvalitatīvu un konkurētspējīgu cenu, lai nodrošinātu mūsu klientiem pabalstu ;

-2. Mēs cienām katru klientu, kā mūsu draugs, un mēs sirsnīgi veikt uzņēmējdarbību un iegūt draugus ar viņiem, vienalga, kur viņi nāk no.

.


.

Tehniskie Dati

Veids Rokas Instrumentu Daļas
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Izcelsmes vieta Ķīna, Ķīna
Modeļa Numurs Cīrulis 150

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti