Izvēlne

SKU: w7568

Gudrs Argentīnas Karogu Spaiņa Cepuri Packable Argentīnas Zvejnieka Cepure Vasaras Ceļojumiem Beach Saules Cepure Āra Cepuri Vīrieši Sievietes

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €6.81

Regulārā cena: €13.62

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Produkta Apraksts

1. 100% Poliesters

2. Materiāla Apraksts: Sarža Pinuma Poliestera Auduma.Maiga, Neizplešas, Viegls, Elpojošs, Un Salokāma.

3. Viens Izmērs Der Galva Lielākā daļa Pieaugušo, Ar Klp Apkārtmērs 56-58cm (22-22.8), cepuri Augstums 8cm (3.2.), Un Malām, No 7cm (2.7).Lūdzu, Apstipriniet Lielumu, Pirms Pirkšanas!

4. Unikālo Iespiesti Modeļiem: 3d Īpašu Modes Iespiesti Modeļi, piemērots Visvairāk Sezonas Apģērbu, Liek Jums Vairāk Pievilcīgu,Atdzesē Un Burvīgs.Tā Ir Arī Laba Dāvana Izvēle Dzimšanas Dienas,Jubilejas,Paldies-Dodot Un Chrismas,Dzimšanas Dienas Utt.

5. Saules Aizsardzība: Darba Piedeguma Karstā Dienā Var Būt Bīstams Un Nepatīkams.Saglabāt Saule Pie Savu Ausu, Kakla, Un No Jūsu Acīm, Darbā, Spēlēt, Vai Uz Ceļa.Baudīt Vieglu, Aizsargājošu Cepure, Kas Izgatavoti, Lai Saglabātu Jums Atdzist Un Aizsargāta.

6. Ideāls Vienmēr & Visur: Modes Cepure, Kas Ļauj Jums To Valkāt Neatkarīgi Pārgājieni, Makšķerēšana, Pludmale, Ceļojumu, Brīvdienu, Vai Iet Uz Fotogrāfiju.Nekad Nav Jāuztraucas Par Atrast Cepuri Jebkurā Laikā.Piemērota Dāvana,Gadījuma,Āra,Sporta,Hip-Hop Vai Jebkuras Citas Reizes.

.


.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Cepure Izmērs Viens Izmērs
Dzimums Unisex
Vienuma Tips Beisbola Cepurītes
Modelis Tips Drukāt
Piemērojamo Skatuves Ikdienas
Iezīme Rotā
Nodaļas Nosaukums Pieaugušie
CN Ķīna
Piemērojamo Sezonu Četri Gadalaiki
Materiāls Kokvilnas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti