Izvēlne

SKU: w64509

Dimanta Krāsošana Svētību Apsveikuma Kartiņu Īpašas Formas Dimanta Izšuvumi Dzimšanas Dienas Kartes, Pateicības Kartiņas Cross Stitch Kuģiem

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €11.40

Regulārā cena: €16.52

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Tips: Svētība Karti Svars: apmēram 150g Izmērs: 28 * 18 (paplašināts) 13 * 18 (half-salocīts) Urbšanas Platība:daļēja apaļā dimanta krāsošana Dropshipping:ir ekskluzīvas cenas, lūdzu, sazinieties ar mums Priekšrocības: Viegli pielīmēt urbi, ātra gala produkta, ŅEMIET vērā:no apsveikuma kartītes, izmantojot tikai vienu instrumentu

1. Skatīt salīdzināšanas tabula uz audekla, lai noteiktu katra dimanta numuru un atbilstošo iespiesti numuru uz audekla. 2. Ievietojiet kārtas beigām dotting pildspalvu uz dotting cementa (push grūti, lai saglabātu cementa vietā). 3. Izmantot apaļu galu pildspalvu, lai stick dimants un viegli nospiediet uz leju, lai novērstu jebkādu papildu cementa. 4. Asaru papildus daļēju filmu un vieta dimantu uz audekla saskaņā ar atbilstošo numuru.

5. Pēc apdares, viegli nospiediet uz leju, dimantu ar savu roku, vai grāmata, lai nodrošinātu, ka dimanti ir stingri piestiprināts.

.


Tagi: dzīvnieku šķērso jostas soma, dzīvnieku šķērso nh plakāts, kartes grāmatu dzīvnieku šķērso, dzīvnieku šķērso plastmasas maisiņā, attēls dzīvnieku šķērso, skaitļi pastelis dzīvnieku šķērso, aproču pogas dzīvnieku šķērso, faunas dzīvnieku šķērso .

Tehniskie Dati

Zīmola Nosaukums ZJZY
Rāmis No
Ielīmēšanas Apgabals Daļēja
Stils Mūsdienu Stils
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Izmantošana Gleznas
Materiāls sveķu
Forma Trīs attēlu Kombinācija
Audekls Iepakošanas Metode Salocīta
Modelis Tips Dzīvnieku
Ārējā Iepakojuma Papīra Maiss
Iestatīt Tipu
Dimanta Forma Kvadrātveida
Krāsu skaits 1-30
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti