Izvēlne

SKU: w5588

Oficiāli Sieviešu Bleizeri un Žaketes Balto Pusi Seeve Elegants Darbs, Valkāt Biznesa Apģērbu Biroja Vienotu Stilu

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €32.00

Regulārā cena: €34.05

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Porudct Informācija

Piezīme: Tas ir Ķīniešu izmēru mūsu veikalā, kas ir 2-3 izmēru mazākas nekā ASV, Eiropā vai citās rietumu izmēriem.Lūdzu, skatiet izmēri vai sazināties ar mums pirms pasūtījuma.Mērvienība: cm

Produkta Attēli

Ir reālas fotogrāfijas, ko ražotājs.Postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var parādīt nedaudz atšķiras, jo datora monitors nav kalibrēts pats.

Saistītie Posteņi

Garantijas

1. Gadījumā, ja neesat apmierināts ar preci 14 dienu laikā pēc tā saņemšanas, lūdzu, nogādājiet to atpakaļ, lai aizstātu vai naudu atpakaļ.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jums to atdot.Bet jums ir jāmaksā uz priekšu un atpakaļ, piegādes maksa. 2. Ja prece ir bojāta, pēc 14 dienām, jūs joprojām varat nosūtīt mums atpakaļ.Mēs nosūtīsim jums jaunu saņemot nekvalitatīvu preci.Bet jums ir jāmaksā uz priekšu un atpakaļ, piegādes maksa.

Kuģniecības Politika

1. Mēs piedāvājam Bezmaksas Piegāde par galvenajiem galamērķiem.Tas aizņem 15-30 Dienu laikā par piegādi normāli.Ja jums nav saņemt savu sūtījumu 30 dienu laikā pēc nosūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams.Ja jums ir slikti nepieciešama jūsu vienumus, lūdzu, izvēlieties express shipping metodi, piemēram, EMS, DHL, utt.Tā var iekasēt jums zināmu maksu saskaņā ar objektu svaru, dimensijas un nosūtīšanas galamērķiem. 2. Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja pienākums.Lūdzu, sazinieties ar jūsu valsts muitas iestādei, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms izsoles/pērk.

Maksājumi

Mēs pieņemam Alipay, West Union, un TT, Qiwi Maku, Webmoney.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu process, vai DARĪJUMA.Lūdzu, aizpildiet jūsu maksājumu, 3 dienu laikā pēc pasūtījuma.Vienumus var pārdot sakarā ar maksājumu kavēšanās.

Par Mums

eMart ir nozīmīgs starptautisks tiešsaistes visa pārdevējs, kas atrodas Shenzhen, Ķīna.Mums tiek veltītas, lai sniegtu lielisku cenas un kvalitātes produktus klientiem no visas pasaules.Mēs cenšamies visu iespējamo, lai jums piedāvāt augstas kvalitātes produktus ar viszemāko cenu, padarot jūs iepirkšanās pieredzi priecīgi & patīkams.Ja jums ir kādi komentāri, jautājumi, ierosinājumu par mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mūsu Klientu Apkalpošanas dienestu.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atbilstu jūsu prasībām.

.


.

Tehniskie Dati

Materiāls Poliestera, Spandex
Slēgšanas Tips Vienu Pogu
Stils Biroja Dāma
Dzimums SIEVIETES
Modeļa Numurs QBY20A01_88230
Apdare Kabatas
Apģērba Garums Regulāri
Kapuci No
Zīmola Nosaukums NoEnName_Null
Apkakle Robots
Modelis Tips Cietie
Piedurknes Garums(cm) puse
Vienuma Tips Bleizeri

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti