Izvēlne

SKU: w462651

L Monster Plīša Spilvenu Gudrs Briesmonis Pildījumu Dzīvnieku Rotaļlietas, Mīksta Karikatūra Dzīvnieku Plīša Rotaļlieta Kawaii Mazulis, Dzīvnieku Rotaļlietas Dekoru Dzīvnieku Hugging

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €12.59

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

[Mīkstu Auduma] Šis briesmonis plīša rotaļlieta ir izgatavota no premium plīša audums un PP kokvilnas pildījumu, kas ir ļoti mīksta un elastīga.Pēc presēšanas, tas var lielīties atpakaļ, ātri un nav viegli deformēties.Tev patiks sajūta, nepieskaroties tai.

[Cute Dizaina] Šis briesmonis plīša rotaļlieta ir gudrs formu, un var piesaistīt bērnu uzmanību.Tā ir 5 dažādi stili, no kuriem izvēlēties, un katrs ir gudrs un mīkstas.

[Labu Apdare] Mūsu lelle ir labs noformējums, jūsu guļamistaba, dzīvojamā istaba, biroja, vietām un vairāk.Tas ir ļoti mīksts un ādai draudzīgiem, kas piemērotas gan bērniem, gan pieaugušajiem.

[Ideāla Dāvana] Mūsu cute plīša rotaļlieta ir ideāla dāvana dzimšanas dienā, Halloween, Ziemassvētkiem, Pateicības, Valentīna Dienā un citos svētkos.Tā ir piemērota, lai jūsu guļamistaba, dzīvojamā istaba, biroja, dīvāns un vairāk.

[Pēcpārdošanas] Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, iegūt saskarē ar mums, un mūsu servisa komanda sniegs jums profesionālu un labu apkalpošanu.

Produkta Nosaukums: Monster Plīša Spilvens

Materiāls: Plīša

Stils: Dzīvnieku

Kategorija: Plīša Darbības Rādītāji

Uzpildes Materiāls: PP Kokvilnas

Izmēri: 40-45cm

Krāsu (Pēc Izvēles): Zaļa, Balta, Zila, Rozā, Violeta

Piezīmes:

1.Tur var būt nelielas atšķirības starp attēlu un faktisko krāsu preci.Mēs centīsimies mūsu labāko, lai parādītu jums precīzu krāsu.

2.Lūdzu atļaut nelielu dimensiju atšķirību dēļ manuāla mērīšana.

1×Monster Plīša Spilvens

Dzīvnieku Plīša Rotaļlietas,Dzīvnieku Rotaļlietas Dekori

.


.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāls Pīts
Stils Mūsdienu Stils

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti