Izvēlne

SKU: w363191

Jaunā Tastatūra Sony Vaio PCG-7T1M VGNN K070278E1 VGNN19VP/B Tastatur Zviedrija Tastatūras P/N: 81-31105001-04

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €29.53

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Apraksts Mobile Windows tastatūras (Black) - Nozares standarta pilna piķis izkārtojumu, integrēto cipartastatūra, tūlītējās piekļuves hotkeys - Ietver lente kabeļu ( Zviedrija )

Daļa Numurs :81-31105001-14

Postenis Krāsa:Melna

Klaviatūras Valoda: Zviedrija

Garantija: 3 Mēneši

Postenis Stāvoklis: jauns

Komplektā Ietilpst:1x81-31105001-14 Klēpjdators Tastatūra

Saderīgi Modeļi (ne visiem modeļiem, kas uzskaitīti): SONY VAIO VGN-N

Maksājumu Mēs pieņemam apmaksu tikai caur PAYPAL.Atgriešanās Politika / Garantija 1. 30 dienu atgriešanas laiku. 60 dienu garantijas termiņš. 2. Lūdzu, ziņu, e-pastu vai zvaniet mums, lai saņemtu RMA numuru, pirms atgriešanās postenis. 3. 15% atjaunošanas maksa tiks iekasēta par atgriezies preces konstatēts, ka darba stāvoklī. 4. Vienumi atpakaļ bojāts saņems daļēju atmaksu, pamatojoties uz stāvokli objektu. 5. Atgriezies preces ir oriģinālas aizskart-pierādījums, etiķetes, vai arī atgriezties, netiks pieņemti.Kuģniecības 1.Mēs tikai kuģu PayPal piegādes adrese.Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu PayPal piegādes adrese ir pareiza, pirms iesniegt maksājumu.Mums nav atbildīgs par objektu zaudējumi sakarā ar nepareizu vai nezināmu adresi. 2. Jūsu prece tiks publicēta 1-2 dienu laikā pēc tam, kad līdzekļi ir noskaidroti. 3. Pasūtījumi tiek piegādāti no pirmdienas līdz sestdienai. 4. USPS un FedEx piegāde iespējām.Iegūšanu, Ja jums ir nepieciešams, citus priekšmetus vai detaļas, kuras nav atrodamas mūsu veikalā, lūdzu, dariet mums zināt, un mēs varam darīt iepirkšanas jums.Ja jums nepieciešams lielāks daudzums, nekā mēs piedāvāti mūsu veikalā, lūdzu, arī ļaujiet mums zināt, un mēs varam piegādāt pietiekamu daudzumu, kas jums ir meklējat, un nodrošināt jūs ar vairumtirdzniecības cenu.Starptautiskā Pasūtījumus Pircējs ir atbildīgs par visu muitas nodevām un importa nodokļus.Par mums pārāka Klēpjdatoru daļas izplatītājs kopš 2002. gada. Jūs varētu iegūt ne tikai labu cenu, bet arī garantijas laikā un profesionāli pēcpārdošanas pakalpojumi.Remontējam visu galvenajiem zīmoliem, piezīmjdatori Apple Mac, ipad, mūsu pakalpojumi ietver: Aizstāt sadalīti displeja ekrāni, korpuss, bojāta klaviatūra, mātesplates u.c.Lūdzu, sazinieties ar mums citātu.Atsauksmes

Vienmēr mēs darīsim visu iespējamo, lai 100% klientu apmierinātību.Lūdzu, sazinieties ar mums, pirms jūs atstāt mums Neitrāla/Negatīva atgriezeniskā saite,un mēs jums atrisināt problēmu uzreiz.

5 zvaigžņu atsauksmes par mums būs ļoti appreciated!

.


Tagi: sumsung cilnes 12 tastatūru, tastatūra sony vaio pt, gadījumā, ja sony vaio p, vadītāja sony vaio pcg, sony vaio akumulators, f, zviedrija legging, zviedrija aizkari, akumulators sony vaio pcg, portfelis, zviedrija, gamaxy cilnes tastatūras s6 .

Tehniskie Dati

Saderīgu Zīmols Sony
Zīmola Nosaukums zylife
Modeļa Numurs K070278E1
Sertifikācija CE
STANDARTA Zviedrija
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti