Izvēlne

SKU: w28024

DIY Mēness Gaismas Pilnu Kvadrātveida Dimanta Urbšanas Krāsošana Krāsains Roku darbs krustdūrienu Izšūšanas Komplekti Mozaīkas Mājas Istabas Sienas Dekors

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €5.00

Regulārā cena: €5.68

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Jums var būt šie jautājumi šādi :

Spēļu par mobilajiem telefoniem, visu dienu? Nezinu, ko darīt brīvajā laikā,? Vēlaties izdarīt kaut ko nozīmīgu ?Vēlaties, lai izrotāt savu istabu, savu stilu?Nezinu, kāda dāvana, lai dotu saviem draugiem? ........

Tagad, Laipni Lūgti Mūsu Veikalā~

MŪSU MĒRĶI: PAR KATRU MIRKLI, KO LOLOT PAR KATRU CILVĒKU, KAS JUMS PATĪK UN VAIRĀK SVARĪGI, LAI JUMS!NĀCIET PIE MUMS !Izgatavots ar sevi Pilna sasniegums Izdaiļot jūsu istabā Parādīt savu mīlestību Saglabāt atmiņas dzīvs UN pēc tam , jūs vienkārši gribu teikt : es izdarīju to !Ceru, ka jums patīk.

STUDIJU PAMĀCĪBU, DAĻA~

TO, KO MĒS VARAM UN DARĪSIM :

Ātra piegāde: Mums ir rūpnīcas tiešo pārdošanu, mēs esam vairāk nekā 200 darbinieku, mēs nosūtīt savu pasūtījumu 3-5 dienu laikā.Mēs jums izvēlēties labāko nosūtīšanas metodi, lai nosūtītu jūsu pakete.Mēs atmaksāsim jums, ja jūs nesaņemat iepakojumā 60 dienu laikā!Augstas kvalitātes pakalpojumus : Atstāt savu dimantu?Zaudēt savu audekla?Nav jāuztraucas!Mēs aizstās jūsu komplektiem par brīvu!Ja kāda iemesla dēļ jūs neesat apmierināts, sazinieties ar mums ziņu, mēs darām visu, kas mūsu spēkos, lai darītu tevi laimīgu.Laipni Dropshipping.Ekskluzīvu. :Ja jūs vēlaties pārdot mūsu produktus (dimanta krāsošana, eļļas glezna, ko numuri, krustdūrienā) tikai sazināties ar mums , mēs varam pieņemt, drošības pakalpojumu un tirdzniecības VIP, lai rūpētos par jūsu pasūtījumiem!Jums tikai pārdot, mēs uzņemamies atbildību par visiem jūsu pēcpārdošanas servisa!

UN PIRCĒJIEM

.


Tagi: dimanta mākslas pilna urbt relious, dimanta mākslas pilna urbt indain, dimanta glezniecības pilnībā urbt kufwkey, dimanta mākslas glezniecības komplekti bts, dimanta krāsu komplekti pilna, dimanta glezniecības pilnībā urbt vanags .

Tehniskie Dati

Izmantošana Gleznas
Audekls Iepakošanas Metode Sarullēts
Dimanta Izmērs 2.5mmx2.5mm
Rāmis No
Krāsu skaits 1-30
Dimanta Forma Kvadrātveida, Kvadrātveida/Apaļā Dimanta Krāsošana
Funkcijas Izbaudiet Savu Laiku; Mājas Dekoru; Dāvana; Saglabāt Atmiņas Dzīvs...
Ielīmēšanas Apgabals Pilna
Auduma Veids Audekls
Produkta kvalitāte Labs DIY Custom Foto
Modelis Tips Skatuvisks
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)
Stils Mūsdienu Stils
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Rīku Priekšrocības Nerūsējošā tērauda pincetes
Iestatīt Tipu NO
PAR Visi Cilvēki
Forma Viena
Materiāls Akrila
Ārējā Iepakojuma Papīra Maiss

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti