Izvēlne

SKU: w2598

Viltus Ķirši Augļi Simulācijas Iekārtu Mākslīgā Ķiršu Sarkanā Reāli 2.5 cm Izgatavots No Putu Spilgti Puse, Kāzu Dekorēšana

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €2.71

Regulārā cena: €3.62

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Featrues

1. Pareizi Izmērs: Katrs mākslīgā spilgti simulācijas ķiršu pasākumus aptuveni 2.5 cm dimensiju ar 5 cm garš stabs, modeli no mūsu produktam ir tāda paša izmēra kā nekustamo ķiršu, kas ir ļoti piemēroti apdares un aksesuārus.

2. Pakete Daudzums: ir 50 ķirši, jūs saņemsiet pietiekami daudz numuru, dekoratīvās augļu ķirši partiju apdare, mājas virtuve, kabinets apdare, pietiekamā daudzumā produktus, kas apmierinātu jūsu ikdienas lietošanas prasībām.

3. Kvalitāte un Reālas: Šie mākslīgie ķirši ir izstrādāts ar stabilu putu un plastmasas materiālu izturīgākas pieeju mākslīgie augļi rotājumi, spilgti virsmas procesu padara katru augļi izskatās ļoti detalizēts un reālistisks.

4. Simulācijas Dizains: Katru mākslīgie augļi ir roku darbs un krāsots ar rokām, gaismas izturīga krāsa ir piemērota, lai tie neizbalē un izskatās spilgti ilgu laiku, kas ir ideāli piemērots galda, lai dažādos gadījumos, mīksts justies reālā, spilgts, ir tuvu reālu augļu.

5. Plaša Lietošana: Izmantot mākslīgo ķirši, lai egles jūsu mājās, kā brīvdienu vai persona, augļu centerpieces, vai arī kā Pateicības cornucopias, jauki dekorēšanai veikali, piemēram, maiznīcas, augļu stendi vai restorāniem, liels mājās pārtikas inscenējums vai izmantot tos kā skici vai fotogrāfiju aksesuārus.

Specifikācija

Materiāls: Putas

Krāsa: Sarkana

Izmērs: 2.5 cm

Pakete Ietver:

50× Mākslīgā Ķirši

.


Tagi: mākslīgā zāle tropu, izturīga mākslīgā zāle, pelēks mākslīgā zāle, bronzas mākslīgo augu, mākslīgā zāle fifa, kā dezinficēt mākslīgā zāle, 5 metru mākslīgā zāle, mākslīgā zāle eiropā, zemu izmaksu mākslīgā zāle, anti static mākslīgā zāle .

Tehniskie Dati

Augļu Tips Ķiršu
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Skaits, Gab 50gab

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti