Izvēlne

SKU: w2562

Aubess Tuya Zigbee Durvju Sensors, Smart Durvis Atvērtas/Aizvērtas Detektori, Gudru Dzīvi APP Logu Sensors Darbu Ar Alexa,Google Home

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €4.70

Regulārā cena: €8.54

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Aubess Tuya Zigbee Durvju Sensors, Smart Durvis Atvērtas/Aizvērtas Detektori, Gudru Dzīvi APP Logu Sensors Darbu Ar Alexa,Google Home

Apraksts:

1.Tuya Smart ZigBee Durvis&Loga devējs: Tuya ZigBee Bezvadu Vārteju Rumba ir jābūt, lai strādātu ar durvīm&logu sensors,kā arī dažādas ZigBee smart produktiem, kas izrādījušies tilta un kontroles centrs smart mājās un spēlē neaizvietojamu lomu visiem ZigBee produktu un saprot, ka visai saprātīga saikne jūsu mājā.Vienkārši pievienot sensors uz ZigBee hub pēc pievienošanas mezglu par Gudru Life/Tuya App.

2.Reālajā laikā attālai uzraudzībai: Kad un kur jūs esat,kad Durvju/Logu Sensors ārējiem objektiem vai dzīvniekiem, jūs saņemsiet paziņojumu ar smart tālrunis.Saglabāt jūsu mājas drošu visu laiku.Kas jums jādara, ir, lai saglabātu jūsu sensoru ar ZigBee mezgls savienots.

3.Plaša Pieteikumi: Pieteikties smart durvju/logu sensors, lai dažādas ainas,jūsu guļamistaba,garāža,vannas istaba,dārzs un jebkurā vietā,kas jums patīk, turot jūsu visu māju projām no briesmām, ar saikni ar smart durvju/logu sensors,kopā ar dažādu zigbee sensors ar vienu zigbee nepieciešama centrs tikai.Viegli integrēt dažādās vidēs.

4.Akumulatora barošanu ar zemu enerģijas patēriņu; Jaunu izveidotiem zāle ar sensora tehnoloģiju un aizskart aizsardzība;Zema akumulatora atgādinājums atbalstīts.

5.Viegla uzstādīšana ar dubulto sānu lentes, vienkārši stick to jebkurā vietā jūs vēlētos, lai aizsargātu savas mājas drošību.Saprātīgi saistība ar citiem smart ierīcēm, lai sasniegtu visaptverošu priekšstatu par intelektu

Specifikācijas:

Akumulators-jaudīgā durvju sensors: Iebūvēts 1 CR2032 baterija (nav akumulators)

Darba laiks: 1 gads (10 reizes dienā)

Gaidīšanas režīma strāva: 13uA

Darba strāva: 65mA

Maksimālā strāva: 100 mA

Piezīme: zigbee durvju un logu sensors, nevar izmantot atsevišķi, tai ir jābūt aprīkotai ar zigbee 3.0 vārti, un to nevar izmantot atsevišķi.

Paketē Iekļauts:

1*Durvju un logu sensors

1*Lietotāja Rokasgrāmata

Neredzamības padara zagļi neuzvarams

Var uzstādīt iekšpusē vērtspapīri ar nefiksētu obiectsMake zagļi nekur run

Zems Enerģijas Brīdinājums

Ja jauda ir zema , sensors tiks push ziņas throughTuya APP, lai atgādinātu lietotājam nomainīt baterijas laiku .

Daudzfunkcionāls Pielietojums

Saskaņā ar dažādām vajadzībām , sensoru var izmantot dažādiem scenārijiem

Statuss atsauksmes

Nav jāuztraucas par to aizmirst, lai aizvērtu durvis un windowswhen jūs iet , pārbaudiet statusu durvis un windowsthrough mobilās LIETOTNES .

Saņemt Signālus No Attāluma

Kad nav neviena, ar houseIf kāds vēlas varu pry atvērt durvis un logi ,durvis sensoru, kas var atklāt un virzīt ziņas caur APP .Informēt lietotājus laikā, lai aizsargātu jūsu ģimenes drošību .

DARBA STATUSU

Uztver durvju un logu ieslēgšana vai izslēgšana

328ft Pārraides Diapazons

Liels pārklājums ļauj aizsargs jūsu mājās

Prom no mājām Uzraudzība

360° Signāls

Sensors Struktūra

.


Tagi: rīks zigbee, tuya zigbee logu, durvju sensors, xiami zigbee led, xiao zigbee aizkaru, tuya zigbee rīku, tuya smart home kontrolieris, kustības sensors n home, gredzens zigbee, sensors tuia zigbee, sensors tīra zigbee .

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Sertifikācija NAV
Darba laiks 1 Gads
Gaidīšanas Režīma Strāva 13uA
Zīmola Nosaukums Aubess
Maksimālā Strāva 100 mA
Smart home platform Tuya
Darba strāva 65mA

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti