Izvēlne

SKU: w2553

Krāsains Laimes Dzimšanas Dienā, Uzlīmju Komplekts Bērniem,38 Dizainu Dzimšanas Dienu Uzlīmes,Dzimšanas Dienas Svinības Labu Dāvanu Plombas

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €0.52

Regulārā cena: €0.57

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Laipni lūdzam Labākais Apsveikuma Veikals !Krāsains laimes Dzimšanas dienā, Uzlīmju Komplekts Bērniem,38 Dizainu Dzimšanas dienu Uzlīmes,Dzimšanas dienas svinības Labu Dāvanu Blīves ****PĒRC VAIRĀK UZLĪMES,JŪS ietaupīsiet VAIRĀK ****

***JA JUMS ir IEGĀDĀTIES lielāko PASŪTĪJUMU PLS IZMEKLĒŠANAS MUMS PA e-PASTU*** Augstas kvalitātes, krāsainas, pilnas asiņot drukāšanas izturīgs pret Skrāpējumiem priekšā, viegli mizas-un-stick atpakaļ Tie ir liels, lai visu veidu amatniecības projektiem.Produkts: Dzimšanas dienas uzlīmju komplekts, Diametrs: 36mm x 20 gab 30mm x 3 gab 40mm x 15 gab Iepakojumā: 38 gab./komplekts Lieliski Aploksnes Zīmogi, Amatniecība, Kāzas vai Dzimšanas dienas Stacionārā, ja iegādāties šo preci sasniegt līdz 3 daudz , jūs saņemsiet 10% atlaidi.Mūsu Scrapbooking Uzlīmes var būt ideāls papildinājums jebkuram albums izkārtojumu, kartes, dāvanu maisā, kastē, vai kartes.Ar simtiem zīmolu un motīvus, lai izvēlētos no, tostarp Dienasgrāmata uzlīmes, ceļojumu uzlīmes, kāzu uzlīmes un zīmogu stila uzlīmes - jūs esat pārliecināts, lai atrastu uzlīmes stilu, kas ir ideāli piemērots jūsu papīra projektu.Mums ir tūkstošiem dažādu dizainu un izmēru pieejams.Atrast tikai tiesības uzlīmi uz jūsu radošās izpausmes.

Var ievērot jebkur vēlētos, piemēram, gultas, spoguļi, krūzes, penāļi, galdi, somas un tā tālāk...

Ipad/Ipod,Tālruņa,atmiņas Kartes,Foto Rāmis,piezīmju Grāmatiņa,Kameras,Sationery,Klāt utt...

Jauki, Reklāmas Priekšmeti, Dāvanas.

MAKSĀJUMS:

1.www.vetvesta.lv systerm pieņemt maksājumu metodes, kas ietvertas Boleto, Visa, MasterCard, QIWI, Western Union, Maestro debetkarti, WebMoney un bankas pārskaitījumu.Vairāk maksājuma iespējas būs pieejamas www.vetvesta.lv nākotnē.

2.Lūdzu, izmantojiet pievienot grozam ja jūs varētu nopirkt vismaz 2 objektus, un maksāt kopā. 3.www.vetvesta.lv systerm apstiprina jūsu maksājumu, vajag 1-2days,sūtījumu būtu tikai izsūtīta pēc maksājuma iet, ka. 4.Ja jūs vēl nezinu, kā, lai maksāt to ,lūdzu, noklikšķiniet šeit

PIEGĀDE: 1.Bezmaksas piegāde politiku, Ķīna Post Gaisa Pastu tiks nosūtīti robežās 2-5 darba dienu laikā,izsekošanas skaits tiks sniegta.

2.Ja pircējam ir nepieciešamas preces steidzami, lūdzu, sazinieties ar mums,tikai jāmaksā papildu sūtīšanas maksa,mēs pēc jūsu pieprasījuma, kas nosūtīts, ja, izmantojot TNT, EMS, UPS, FedEx, DHL, S. F. Express.

3.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, ja radušies jautājumi par kuģniecības.

IENĀKUMI: 1.Ja esat neapmierināts ar savu zemes,pls sazinieties ar mums ar 7 dienu laikā pēc saņemšanas. 2.Atgriež tiek pieņemtas tikai ja prece netiek lietots, jo tas ir oriģinālais iepakojums.ATSAUKSMES: 1.Ja esat saņēmis savu sūtījumu, lūdzu, noklikšķiniet uz apstiprināt, ka saņemta jūsu pasūtījuma. 2.Mēs nepieņemam neitrāla vai sliktas atsauksmes, ja jums ir kādi jautājumi,pls sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs centīsimies labākais, lai atrisinātu problēmu arī. 3.lūdzu, sazinieties ar mums, ja jums ir jautājumi.Par Mums: Atrodas Longgang Pilsēta,Wenzhou pilsētu Ķīnā ,tas ir labi zināt vietu, kas specializējas Drukas produktu,Papīra izstrādājumi,Plastmasas izstrādājumi ķīnā.Longgang Pilsētas saukt par Ķīnas dāvanu city, Ķīna drukāšanas pilsētu.daudzi produkti, daudz papīra izstrādājumi, plastmasas izstrādājumi & print produkti no mūsu produkciju eksportē uz visām pasaules malām.

.


Tagi: fredijs caurspīdīga uzlīme, īno, mugursoma, īno, apsveikuma koka, īno, apsveikuma 10'x10, skavas caurspīdīgs papīrs, plūmju caurspīdīga uzlīme, īno, apsveikuma retro, īno zīmuli, raiba caurspīdīga uzlīme, īno, apsveikuma 6inch .

Tehniskie Dati

Uz set 38pcs/kaste
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Produkts Dzimšanas Diena Zīmogs Etiķetes
Modeļa Numurs TZ134
Zīmola Nosaukums ĪNO, Apsveikuma
Izcelsmes vieta Zhejiang Ķīna (Mainland)
Materiāls Pašlīmējošas papīra
Diemater Parādīts tālāk
Idear Par Visu veidu amatniecības projektiem
Veids dzimšanas dienu uzlīmes
Postenis Stāvoklis Jauns

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti