Izvēlne

SKU: w254337

Brazīlijas Dubultā Guļamtīkls 2 Personu Kokvilnas Audekls Guļamtīkls ar Pārnēsāšanas Soma uz Terases Lieveņa Dārzu, Piemājas Lounging FOU99

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €65.86

Regulārā cena: €104.53

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Brazīlijas Dubultā Guļamtīkls 2 Personu Kokvilnas Audekls Guļamtīkls ar Pārnēsāšanas Soma uz Terases Lieveņa Dārzu, Piemājas Lounging FOU99 Apraksts:

Funkcijas:

1.Dubultā Cilvēks Guļamtīkls: Tintonlife guļamtīkls displeja izmēri: 102" Ilgi x 59" Wide, Gultas Izmērs: 79" Ilgi x 59" Wide.Šīs guļamtīkls var izmantot 8.5-10ft ilgi guļamtīkls stāvēt vai koki.

2.Augstas Kvalitātes un Mīksts: Tintonlife guļamtīkls izmanto ar rokām adītas zivs astei līdzīgs mezgli ir padara virves vienādi uzsvērts, un ir ļoti noslogoti.Biezāka auduma materiāls ir vairāk mīksta un izturīga, un varat droši slodzes 450lb

3.Ātri Veidot Guļamtīkls: Tintonlife guļamtīkls, kas satur 2 stipri carabiners un 2. 10 pēdas longtree siksnas, un divas spēcīgas virves.Jūs varat uzstādīt guļamtīkls vienu minūti un baudīt prieku, guļamtīkls.

4.Portatīvo Ceļojumu Guļamtīkls: Mūsu Tintonlife kokvilnas guļamtīkls nāk ar kompaktu pārnēsāšanas soma ērtai ceļošanai, un tas ir ļoti ērti, lai jūs varētu izveidot pagalmā, patios, veranda, dārzs, iekštelpu un āra lietošanai, vai ņemt to ar jums, jebkurā vietā, kuru vēlaties!Viegli pārvadāt un uzglabāšanai.

5.Lieliska Dāvana: Lieliska dāvana jūsu vecākiem, ģimenes relaksējošu ourdoor louging.

Komplektā Ietilpst:

1 x Guļamtīkls

.


Tagi: brazīlijas guļamtīkls stāvēt, guļamtīkls cilvēks dubultā, guļamtīkls dubultā 200, brazīlijas guļamtīkls 300, guļamtīkls dubultā pys, guļamtīkls dubultā kārtā, brazīlijas guļamtīkls 1 personai, brazīlijas guļamtīkls maiju, xxl brazīlijas guļamtīkls, guļamtīkls dubultā maisiņā .

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti