Izvēlne

SKU: w2342

LED Lampas Bāzes, 7 Krāsas, Touch Slēdzis Tālvadības pults Nomaiņa Bāzes 3D galda Lampas Galda Piederums Ilūziju Nakts Gaisma

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €1.36

Regulārā cena: €2.26

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Funkcijas:

1. Noregulējiet krāsu un displeja režīms būs: Touch slēdzis, lai regulētu 7 krāsas, un 2 displeja režīmiem, izmantojot aprīkoti portatīvie tālvadības pulti, jūs varat kontrolēt mainīt 16. veida gaismas krāsas, jūs varat izvēlēties arī 4 dažādi mirgošanas režīmi, spilgtas krāsas var labāk parādīt mākslas darbus.

2. Diviem elektroenerģijas piegādes veidus: spuldzes turētājs ir 2 barošanas veidu, tā var būt powered by 3 AA baterijas, kas uzstādītas uz apakšā base (nav iekļauta komplektācijā), vai LED bāzes var darbināt, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli.

3. Īpašas Plašu Spēļu Dizains: bāze ir piemērota lielākajai daļai akrila sagataves vai organiskā stikla, pareizo izmēru var nodrošināt, ņemot vērā stāvēt var turēt akrila stabili, perfekti, lai padarītu unikālu nakts gaismas, lai jūsu bērniem, ģimenes, DIY, draugiem.

4. Plašu izmanto: nakts gaismas bāze ir ideāls Ziemassvētku, svētki ,dzimšanas dienas dāvana bērniem un ģimenei, tas var izmantot, lai parādītu skaistu akrila mākslas priekšmetus vai kā šiks nakts gaismas, lai rotā telpā ir silts un sapņains; piemērots guļamistabas, bērnu istabas, viesistabas, bāriem, veikaliem, kafejnīcām, restorāniem, birojiem, u.c.

5. Bērnu Drošība: Šī nakts gaisma bāze ir zems elektroenerģijas patēriņš, zema darba drudzis, nodrošina mīkstu un viendabīgu apgaismojumu efektu, nav siltuma vai ietekmēt bērnu nakts miega, un regulējamu spilgtumu padara bērnu acīs ērti.

Apraksts:

Pieskarieties slēdzim, lai pielāgotu 7 krāsas, un 2 displeja režīmiem, izmantojot aprīkoti portatīvie tālvadības pulti, jūs varat kontrolēt mainīt 16. veida gaismas krāsas, jūs varat izvēlēties arī 4 dažādi mirgošanas režīmi, spilgtas krāsas var labāk parādīt mākslas darbus.

Nakts gaismas bāze ir ideāls Ziemassvētku, svētki ,dzimšanas dienas dāvana bērniem un ģimenei, tas var izmantot, lai parādītu skaistu akrila mākslas priekšmetus vai kā šiks nakts gaismas, lai rotā telpā ir silts un sapņains; piemērots guļamistabas, bērnu istabas, viesistabas, bāriem, veikaliem, kafejnīcām, restorāniem, birojiem, u.c.

Specifikācijas:

Materiāls: ABS

Pamatnes izmērs: 98*98*38mm

Kartes slots izmēri: 78 × 5mm

Gadījumā akrils izmērs: 3.5 mm-4mm

Spriegums: ≤36V

Ēnā materiāls: Akrils

Vidējais kalpošanas laiks: 10000H

Paketē iekļauts :

1 gab. *Lampas Bāze

1 gab. *USB Kabelis

1 gab. *Tālvadības pults

Piezīme:

1. Lūdzu atļaut 0-1 collu kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Paldies par jūsu sapratni.

2. Monitori nav kalibrēti pats, postenis krāsu parādīts fotogrāfijas var būt rāda nedaudz atšķiras no reālo objektu.

.


.

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Sertifikācija ce
Pamata Materiāls Plastmasas
Vienuma Tips Lampas Bāzes

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti