Izvēlne

SKU: w225906

1gb Kaktuss Tēma bērni Cute Izšūti Plāksteri Šūt Aplikācijas Uzlīmes Žetons Piederumi Apdares Apģērbs Somas DIY

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €1.59

Regulārā cena: €2.26

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

1gb Kaktuss Tēma Izšūti Plāksteri Piešūt/Dzelzs Uz Uzlīmes, Aplikācijas Žetons Piederumi Apdares Apģērbs Somas Plāksteris

Postenis Ziņas

100% Jauns, augstākās Kvalitātes Izmērs:Jums pēc Izvēles Biezums:1mm Materiāls:Tekstils Krāsa:Daudzkrāsains Forma:Jums pēc Izvēles Daudzums:Jūs saņemsiet 1 Gab. no šo objektu sarakstā cena Auduma uzlīmes, kas var izlīdzināt, ir ieteicams, lai būtu stiprāk šūti ar rokām pēc gludināšanas!Audums ir plašu lietojumprogrammu klāstu un ir viegli izmantot. 1. Saglabāt atpakaļ tīru, pirms gludināšanas, un noregulēt temperatūru līdz temperatūrai, kas piemērots apģērbs atbilstoši lietošanas metode dzelzs. 2. Vieta auduma vajadzīgajā stāvoklī (nav asaru pie līmi) un piespiediet to uz priekšu un atpakaļ pāris reizes, parasti aptuveni 10 sekundes 3. Lai novērstu plaucēšana, slānis no plānas kokvilnas auduma, var likt uz auduma plāksteri (tai jābūt kokvilnas, nav izbalējis audums).Pēc gludināšanas, pārbaudiet malām, lai redzētu, ja tie ir arī izlīdzināt, un dzelzs malu, un pāris reizes vairāk. 4. Temperatūra: mazliet bieza, jābūt augstākas temperatūras, karstā nedaudz ilgāku laiku.Īpaši bieza auduma plāksteri, jūs varat ierakstīt atpakaļ vēl vairākas reizes. 5. Pievērsiet īpašu uzmanību: Par auduma uzlīmes ar vizuļi vai gaišu virsmu (kopš vizuļi ir plastmasas izstrādājumi), pārliecinieties, lai pad biezu drānu un dzelzi, tas pie zemas temperatūras (zem 130 ºc), vai tieši izmantot tvaika gludeklis.Vai ielieciet slāni mitru drāniņu par to.Lai izvairītos no kušanas no plastmasas loksnēm, ko izraisa pārāk augsta temperatūra. 6. IETEIKUMS: Pēc gludināšanas, izmantot adatu un diegu, lai šūtu pāris šuves, sānos audums, lai padarītu to spēcīgāku un ērtāku. 7. Ja jums nav dzelzs jūsu mājās, jūs varat arī izmantot tādas pašas krāsas diegu, lai šūtu auduma uz jūsu apģērba tieši.

Piegāde Pasniedza Ķīnas ziņu:8-35 darba Dienu laikā, lai visā Pasaulē DHL 5-8 darba Dienas EMS 5-10 darba Dienās

Piegāde Modernizācijas Pakalpojumu, informāciju šādi: Kad kopā postenis izmaksas sasniedz 150US$ , mēs piedāvājam BEZMAKSAS Ātra piegāde pakalpojumu, 3-7 darba dienu laikā piegāde

Par mums esam rūpnīcas.Mums komandā ir vairāk nekā 10 gadu augstas kvalitātes ražošanas un pārdošanas pieredzi.Mums ir profesionāla servisa komanda par savu pakalpojumu.

Sazinieties ar mums, Ja jums ir kādi jautājumi Jautājiet un rakstiet mums, PIRMS PIEDĀVĀJUMU vai JĀMAKSĀ !Jūs saņemsiet atbildi 24 stundu laikā.mēs esam ļoti priecīgi jums palīdzēt.Lūdzu, neatstājiet negatīvu vai neitrālu atsauksmes, pirms sazināties ar mums.(atstājot negatīvu atgriezenisko saiti nevar atrisināt jebkuru problēmu).Lūdzu, informējiet mūs,Mēs cenšamies, lai izpildītu pretendentiem gandarījumu.Pozitīvu atgriezenisko saiti, saņemot atgriezenisko saiti,mēs darīt to pašu jums.Mēs gan ieguvumus no pozitīvas atsauksmes.Paldies.

.


Tagi: zelta bērni, somas, bērniem džinsa somiņa, bērniem fox somas, bērni jaunums somas, sieviešu rozā somiņa, celine bērniem somas, zīmols bērniem somas, baby zēni, somas, melna bērniem somas, jaunāko meiteņu somas .

Tehniskie Dati

Iezīme Eco-Friendly, ROKU darbs, 3D
Stils Dzelzs-Par
Izmērs 40mm
Technics Izšūti
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Produkta Tips Plāksteri

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti