Izvēlne

SKU: w21097

2gab Auto Durvīm Solis LED Gaismas Laipni N Logo Ēnu Garu, Projektoru Lampas, Lai Visi Auto Modeļi, Auto Piederumi

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €7.00

Regulārā cena: €9.08

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Piezīme: video tikai sniedz atskaites

šis produkts nav izplatīt akumulators, lūdzu, zināt, paldies, ka Šajā sarakstā ir pāris pārsteidzošs durvīm solis pieklājīgi lāzera projektoru Ēnu gaismas .Atverot durvis, jūs redzēsiet, LED gaismas projekcijas, piemēram, sveikt jūs, un, kas nāk apburoši.

Iezīmes: Šis produkts ir bezvadu īpaši izstrādātas auto modifikācijas mīļotājs, un tas būs ne iznīcināt, oriģinālās auto izskatu, dot vairāk braukšanas prieka Ar apžilbināt logo gaismas un signāla gaisma parādīsies uz zemes, kad jūs atverat durvis, un tas būs izslēgt, kad jūs aizvērt durvis 3D lāzera gaismu, gaismas reklāmas ieraksta sistēmā Nakti, lai atvērtu durvis, projekcijas dizains var dot citiem brīdina, izvairītos no nelaimes.To var uzstādīt gan pa kreisi un pa labi no durvīm.Pieklājīgi durvju gaismas, padarīs jūsu auto mākslinieks turklāt atmosfēra Automobiļu apgaismes apdare, patīkams gaismas vizuālo pieredzi, uzlabot klases auto, kas Darbināmi ar 3x AAA baterijas 4.5 V (baterijas nav iekļauts) Krāsa: Balts/Brūns/Melns Lūdzu, Ņemiet vērā: Mēs varam Vairāk nekā 300 Dažādu Logo, var sniegt, Ja jūs vēlaties izmantot 4 automašīnas durvis, Jums ir nepieciešams, 2 Pāri.Iepakojums : 2 x Sveiciena Logotips Gaismas 3/M Uzlīmes 2 x Magnēts

Kāpēc izvēlēties mūs:

a.Braukšana ir vairāk prieka.Vairāk personības, vairāk aizraušanās

b.Automātiska magnētiskās indukcijas slēdzi, gaisma tiks izslēgta, ja attālums starp magnētu un indukcijas zonas ir 2 cm, un gaisma būs par to, kad indukcijas zonas ir 2 cm attālumā no magnēts.

c.Augstas izšķirtspējas projekciju pieredzi, augstas izšķirtspējas caurspīdīgs rekombinācijas filmu

d.Produkts ir aprīkots ar cieto 3M abpusējo līmlenti, un var būt tieši saistītas, kura ir vienkāršs un ērts.Nav nepieciešams mainīt elektroenerģijas padeve, nav nepieciešams, lai mainītu vadu auto maršruts, un patiesi sasniegtu lossless uzstādīšana.

e.

Augstas precizitātes un augsta spilgtuma hologrammas: Iebūvēts augstas spilgtums LED čipu, ar ļoti spilgtu apgaismojuma jauda, ļoti zemu enerģijas patēriņu.

f.Piemērots lielākajai daļai automobiļu.To var uzstādīt, kamēr pazemes loka durvju panelis nav skaidrs.

g.Pirkt bez riska, ja neesat apmierināts ar projektoru, jebkāda iemesla dēļ.Mēs sniedzam atbalstu un 24-stundu klientu apkalpošanu.

Iekārtas ieviešanu: 1:Pirmā būs lampas ir jānoregulē stāvoklī, lampas un pēc tam pārbaudīt ar magnētu, un lukturi, kas var automātiski pārslēgties uz lampai, 2:Būs laipni gaismas jāpiestiprina pie durvju ,liec magnētus uz sliekšņa, un kas aizveras durvis, kas uzstādīts automašīnā. 3:Laipni atdalīšana ar magnētu, automātiski atvērt lampas 4:Laipni nostāju gaismu, daži ieteikumi ,lai izvairītos no kick off

.


.

Tehniskie Dati

Vienuma Tips Laipni Gaismas
Zīmola Nosaukums JURUS
Materiāla Tips ABS+Alumīnija sakausējuma.
Postenis Svars 100g
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Modeļa Nosaukums Laipni Gaismas
Spriegums 12V
Īpašas Pazīmes Automašīnu Durvju Sveiciena Logotips Gaismas
Sertifikācija NAV

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti