Izvēlne

SKU: w183318

Caurspīdīgs Tēja, Sula, Piens, Stikla Tase Saldējuma Deserts Augstas Borsilikāta Stikla Kauss, Krūze Pudiņš Bļodā Karstumizturīgs Drinkware

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €3.00

Regulārā cena: €4.61

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Apraksts:

Materiāls:stikls

Krāsa:Kā picture rādīt

Daudzums:1 x Deserts kauss

Funkcijas:

AUGSTAS KVALITĀTES STIKLA: Desertu tases ir izgatavots no augstas kvalitātes stikla, nav veselībai, pietiekami izturīgs ikdienas lietošanai.Tie ir ļoti viegli tīrīt, trauku mazgājamā mašīna droši.

NETICAMI DAUDZPUSĪGA: Jūs varat izmantot tos, lai uzstādītu souflles,sasaldētas sulas un saldējums ledusskapī.Var arī cept atsevišķas porcijas ēdiena, jo šīs bļodas tieši, ērts, ja jūs gatavojiet vakariņas vai pusdienas ar draugiem un ģimeni.

UZLABOT JŪSU RESTORĀNVAGONOS PIEREDZI: Saldējumu, kas apkalpo ēdienus, kas ir ideāli klāt sundae, pudiņš, saldētu jogurtu, gelato, parfē, augļu parfaits, uzkodas, garšvielas, saldumus, riekstus, konfektes, cepumi.Ērti ar roku.

LIELISKA DĀVANA: Šis saldējums trauki ir lieliska dāvana jebkuram gadījumam.Nepieciešams, pievienojot katram mājās un rezidentiem klāt, liels dzimšanas dienas un kāzu dāvana jūsu draugiem un ģimenes locekļiem, kas piemērots katras mājas un puse izmantot.

Paketē iekļauts: 1 x Deserts kauss

Piezīme:

Izmēru manuāla mērīšana, iespējams, ir dažas kļūdas, tas ir robežās no ±1 cm, faktisko lielumu attiecas uz faktisko objektu.

Sakarā ar dažādas apgaismojuma un fotografēšanas apstākļiem, krāsu attēls var atšķirties no faktiskā izstrādājuma.Lūdzu, skatiet faktisko produktu.

.


Tagi: Saldējums, kafijas krūze, kokteiļu glāzes, Salmiņiem, milkshake kausa stikla .

Tehniskie Dati

Forma Kārta
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Drinkware Tips Stikla
Daudzums 1 gab.
Materiāls Stikla
Stikla Veids Caurspīdīga
Modeļa Numurs Stikla Saldējums Bļodas Deserta Tases
Sertifikācija CE / ES, CIQ
Iezīme Eco-Friendly

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti