Izvēlne

SKU: w182935

Ziemassvētku Atpakaļskaitīšanas Dāvanu Maisiņš Ziemassvētku Kalendārs Atpakaļskaitīšanas Somas Ziemassvētku Piekārtiem Aukliņu Maisiņš Ziemassvētku Puse Dzimšanas Diena

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €12.74

Regulārā cena: €23.17

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Funkcijas:

1. Tas ir ļoti jautri, lai DIY adventes kalendārs, kamēr jūs gaida Ziemassvētkus.Pirmkārt, stick 24, uzlīmju skaits par katru maisu un aizpildīt jauki dāvanas, jo viņiem, piemēram, konfektes, šokolādes, monētas, rotaļlietas, tad, izkārtotu trošu pie kamīna, uz apdares sienas vai Ziemassvētku eglīte.Klipi ir noderīgi un viegli labot somas,virves,

2. Tagad, atpakaļskaitīšanas adventes kalendāra dāvanām, kas ir gatavs.Tas ir patiešām salds un silts sconce par brīvdienām, kas mūs laimīgs, un laime, un palielināt svētku atmosfēru, piemēram, dzimšanas dienām, Halloween, Thanksgivings, kāzas, personām, parādīšanās, utt.

Specifikācija:

Materiāls: imitācija veļa

Izmērs: kopumā par 13*18 cm/5.12*7.09 ; Mazās 10*14cm/3.94*5.51 gadā

Virve: 10 metri

Karte: apmēram 9,5*4.5 cm/3.74*1.77 gadā

Produktu saraksts:

12* Lielā Ziemassvētku soma (4gab uz 3 stili)

12* Mazs Ziemassvētku soma (4gab uz 3 stili)

24* Klipi

1* Virve (10 metri)

24* Kraft karte

Piezīmes:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1.【Atbilst Lietošanas un Nomaiņa Vajadzībām] aicina Mūsu adventes kalendārs somas 2022, kas var apmierinātu jūsu ikdienas apdare izmantošanu un nomaiņa nepieciešama, jo tas ietver 24 somas, 24 klipus, a 10m string, kā arī 24 kartes, daudzumu ir pietiekami.

2.【Gaida Ziemassvētku] aicina, Vecāki un bērni var izmantot šo Ziemassvētku atpakaļskaitīšanas dāvanu maisu piepildīt mazus priekšmetus, piemēram, konfektes, rotaļlietas un dāvanas, un tad jūs varat paļauties uz leju ierašanās Ziemassvētki kopā.

3.【Uzticamu Materiāls] aicina Uz adventes kalendārs dāvanu maisu komplekts, kas izgatavots no augstas kvalitātes lina materiāla ir ērti pieskarties, spēcīgs un izturīgs, mazgājams un atkārtoti.

4.【Lieliska Dāvana] aicina Ziemassvētku adventes kalendārs somas būs pievienotu svētku atmosfēru, lai jūs, un kļūt par lielisku Ziemassvētku dāvanu personas.Lieliska dāvana, bērniem un draugiem.

5.【Plašu Izmanto] aicina Jūs varētu izmantot mūsu Ziemassvētku kalendāra dāvanu maisu, lai izdaiļot savu plaukti, Ziemassvētku laikā, Pateicības, un citās brīvdienās, vai tos izmanto, lai saglabātu uzkodas, nelielas dāvanas, pulksteņi, auskari, kosmētika un citi mazie posteņi.

.


.

Tehniskie Dati

Tēma Modelis Ziedu
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Materiāls neausti audumi

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti