Izvēlne

SKU: w182658

7.5 Collas ar Reni, 4 Automātiskās Laistīšanas Puķu Podi, Augu Augšanas

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €25.05

Regulārā cena: €36.31

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Self-Horizontālie-dizains dziļi rezervuāru ir lielisks.Dobās kājas pagarināt rezervuārā, kas ļauj augsnes pati absorbēt ūdeni, protams, saglabājot savu trauslo sakņu sistēmu, kas tiek nepārtraukti piepildīti.Kad jūs iet uz dažām dienām, vai veikt uzņēmējdarbību, smart automātiskā laistīšanas stādītājs var palīdzēt jums rūpēties par savu augi.

Augstas kvalitātes dārzkopība dāvanas-kombinācija no zinātnisko projektu un classic krāsas ir ideāls, lai parādītu jūsu mīļākie augi.Piemērota iekštelpu un āra vidi, tas var tikt izmantots kā Lieliska dāvana draugiem vai kaimiņiem, kam patīk dārza darbi.

Ērta apūdeņošana dizains-ietver self-laistīšanas ieliktņiem un sānu drenāžas caurumiem.Ūdens var iekļūt caur maziem caurumiņiem sānos un uzglabā rezervuārā.Augu tiks automātiski uzņemt ūdeni un barības vielas.

Piemērots apdare-automātiskā laistīšanas stādīšanas podi un jūsu cute augi ir ļoti piemērots novietošanai uz galda, letes, vai iekštelpu grīdas, apvienojot dabas skaistumu jūsu mājās vai birojā.

izmērs:20x16cm

Materiāls:plastmasa

krāsa:Piena/Brūna/Zila

Iepakojuma Saturs:

4 x Automātiskās laistīšanas puķu pods ar paplāti

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

.


Tagi: 15 pirmsskolas podi, nelielu 4 collu stādāmās, puķu podi augt plata, dzenskrūve 7 collu 4. posms, 8 x 4 collu pannas, puķu podi kārta komplekts, apturēta puķu podi virtuves, 4 7 augu 500pcs, kā padarīt keramikas puķu podi, bērnistaba podi, 6inch .

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti