Izvēlne

SKU: w179357

Leopard Sērijas Sofa Cover Stiept Spandex Mājas Dekoru Drukāšanas Dīvāns Segtu Dzīvojamās Istabas Gaisa Spilvena Vāka All Inclusive Nepievelk Putekļus

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €7.91

Regulārā cena: €21.36

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Labdien!laipni lūgti mūsu veikalā!Kvalitātes pirmkārt, labāko servisu.Klienti ir mūsu draugi.

Mēs varam sniegt tiešās tirdzniecības un vairumtirdzniecības, laipni draugus no visas dzīves, lai sadarbotos ar mums.

L-veida dīvāns ir iegādāties divus

Dīvāns vāciņu izmērs:

a.90-140cm / 35-55 collas (1-persona, sēdekļa vāciņš ir piemērots vairumam krēsli)

b.145-185 cm / 57-72 collas (2-vietīgo 2-vietīgo dīvānu vāciņš ir piemērots līdz pat diviem cilvēkiem)

c.190-230 cm / 75-90 cm (3-vietīgo dīvānu vāciņš ir piemērots vairumam dīvāni)

d.235-300 cm / 92 118 collas (4-vietīgo dīvānu vāciņš ir piemērots vairumam dīvāni)

Šis produkts ir tikai sofa cover un neietver spilvena segums. (Spilvendrānas jāiegādājas atsevišķi)

Šis dīvāns vāciņš ir piemērots dīvāni ar atšķirību starp sēdeklis ar atzveltni un roku.

Mērīšanas garums dīvāns ir tāpat kā ar sarkano līniju zemāk, tai skaitā augstums un platums, atpūtas krēsli abās dīvāna!

Materiālu un dizaina: poliestera un spandex audumu.Noapaļotiem stūriem neattiecas uz stūriem, un nav viegli rieva; elastīgo saiti un apakšā drošības jostas ir slēgta un double-pastiprināta, tāpēc tie nav viegli pārvietot.

Visvairāk piemērotas mēbeles: piemērots visvairāk veidu dīvāni, piemēram, auduma dīvāni ar trūkumiem vai ādas dīvāni.

Lūdzu, pasākums, pirms pirkšanas.

Izvietošana: Ja jūsu dīvāns ir L-veida vai stūrī sastāv no 2 daļām, jums ir nepieciešams, lai 2 komplekti.Dīvāns vāciņš ir piemērots dīvāni ar liela starpība starp sēdeklis ar atzveltni un roku.Maza auduma lentes, kuru izmantojat, lai nodrošinātu to, piespiediet to uz leju, cik tālu vien iespējams, lai nodrošinātu to vietā.

Aizsardzība: Šī pamata sofa cover var aizstāvēt un aizsargāt jūsu mēbeles no noplūdēm, traipi, nodiluma un bojājumiem, lai novērstu kaitējumu.Tas ir ideāli piemērots mājas ar mājdzīvniekiem, vai cilvēki, kuri meklē pieņemamu mēbeles aizsardzības risinājumi, tas var padarīt savu dzīves telpu tīrāku un pārsteigt viesus ar mazāk naudas.gaismas,

Viegli uzturēt: viegli uzstādīt un pick and place; mašīnu mazgā ar aukstu ūdeni, nav balinātāju, sauss, zemas temperatūras, ne dzelzs, uzstādīšanas soļi ir, kā parādīts attēlā.Lūdzu, ņemiet vērā: marķētas pusē ir otrā pusē.Tur ir daži putu smaržas, jo tas, vai jūs varat sagatavot dvieli vai citām lietām, kas palīdz ielikt sega vāciņu uz dīvāna, lai nodrošinātu, ka mūsu sega sedz, ir vairāk piemērots jūsu dīvāns.Lūdzu, pārbaudīt, ja ir plaisa starp atpakaļ uz krēsla un roku (plaisa))) noņemiet ādu, lai tā varētu noteikt stūriem un uzlieciet vāku.Mūsu pārsegus var arī labāk fit sfērisku dīvāni.

Bieži Jautājumi:

Q: vai es Varu iegūt vairāk atlaidi?

A: Paldies par jūsu interesi par mūsu objekti.Tur ir noteikta summa off atlaides un kuponi mūsu veikalā, jūs varat izmantot to, ja jūs atbilstat nosacījumiem.Mēs nevaram piedāvāt vairāk atlaižu, jo mūsu cenu, kas uzskaitīti ir rūpīgi aprēķināts un atstāj tikai peļņa jau ir, ceru, ka jūs varat saprast.

Q: vai es Varu pielāgot produktu?

A: Mēs varam pielāgot dizaina un lieluma lielākā daļa mājas tekstila priekšmetus, mūsu veikalā.Tai skaitā: spilvendrāna, gobelēns, pludmales dvielis, spilvens segums un tml.

Lūdzu, sazinieties ar mūsu klientu apkalpošanas lai iegūtu vairāk informācijas.

J: Kad būs mans pasūtījums ir piegādāts?

A: mēs Pilnīgi nepieciešams, lai sakārtotu savu paketi 3-5 dienu laikā, ne vairāk kā 7days.Ja tas ir steidzami, lai, lūdzu, veiciet piezīmes, kad jums vietu secību, vai jāsazinās ar mūsu klientu apkalpošanas mudināt, lai jūs.

J: Kad būs pakete ierasties?

A: Uz iepakojumiem parasti ierodas 7~20 darba dienas, neskaitot svētku dienas un nedēļas nogalēs.Jūs varat apskatīt kuģniecības laiks priekšstatu par savu valsti pie šīs lapas beigās.

Q: Kāda ir jūsu atgriešanās politiku?

A: Mūsu atgriešanās politika: ja tas ir kvalitātes problēmas preces, vai preces, nosūtiet kļūdas, mēs piedāvājam pilnu kompensāciju, Ja pircēji nopirku nepareizu preces, pircējam ir jāmaksā kravu atpakaļ preces, tur var būt arī pilnu kompensāciju.

Visi ziņojumi tiks atbildēja 24 stundu laikā, jūsu laimīgs pakalpojumu garantēta mums.

Piesardzības pasākumi:

Izmēru produkts tiek mērīts ar rokas novietojot uz reālo objektu horizontāli, un tur var būt kļūdu 1-3cm.Lūdzu, pievērsiet uzmanību, lai tas faktors, pērkot!Visi produktu attēlus, tiek veikti natūrā.Starpības dēļ apgaismojuma un displejs, kas tur var būt krāsu atšķirības ar faktisko produktu.Šāda veida problēma nav produktu kvalitātes problēma.Galīgo krāsu, kas attiecas uz faktisko produktu.

.


Tagi: vāciņu, 3 sēdvietas sofa cover green, segums, dīvāns, stiept sofa cover, Sofa Cover .

Tehniskie Dati

Fabirc Stils Žakarda
Ražošana Sofa Cover
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
CN Zhejiang
Gadījumā Dīvāns L-veida
Funkcijas Tips Visu Vāciņu
Process Tehnika Pamata
Fabirc Būvniecība 150gsm
Stils 3D Drukāšana
Materiāls Poliestera
Sezona Pavasarī un Vasarā

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti