Izvēlne

SKU: w166627

JINYUSHI PAR STI7111-ZUC STI7111ZUC BGA akciju 100% jaunu oriģinālu Patiesu Garantija 1 gads 2gab/daudz Bezmaksas Piegāde

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €45.33

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Laipni lūgti arī mūsu veikalā---BIG ' K GPS/GSM MODULI PROFESIONĀLO CO,.SIA

Ko mēs piegādājam ir tikai JAUNUS un ORIĢINĀLĀS rezerves daļas,Un cena ir arī tikai jaunus un sākotnējo cenu.Ja jums ir nepieciešams izmantot vai atjaunotas vai viltus.Lūdzu, lūdzu, jūtieties brīvi izvēlēties citur .

Apmaksa:Mēs varam pieņemt visu maksājumu par Darījumu

1. Mēs varam nosūtīt uz visas pasaules.Preces tiks nosūtītas ar 1-3 darba dienu laikā pēc tam, kad mēs pārbaudīt jūsu maksājumu.

2. Lūdzu, pasakiet man, jūsu pašreizējo adresi, pēc jūsu maksājumu, 1-2 dienu laikā; pretējā gadījumā, mēs nosūtīt savu posteni, balstoties uz jūsu Darījuma adresi, lai pārliecinātos, ka tas ir pareizs.

3. Pirms pasūtīšanas, lūdzu, sazinieties ar mums, lai pārliecinātos, ka jūsu vēlamais nosūtīšanas metodi.Parasti tas notiek 7-30 darba dienas, ierašanās ar Gaisa Pastu, un ilgst 3-10 darba dienas ar Express, piemēram, DHL, UPS, FEDEX EMS TNT un tā tālāk.

4. Dažreiz tas varētu būt garāks, jo no sliktiem laika apstākļiem, atkritumu laika muitošanu.Tātad, lūdzu, pagaidiet, pacietīgi, ja jūs nesaņemat savu posteni uz laiku.Ja jūs nesaņemat preci trīsdesmit dienu laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, un tad es varu palīdzēt jums izsekot

.

1. Lūdzu, apstipriniet saņemšanas produktus pēc tam, kad jums tos.

2. Ja jums ir jautājumi par šo produktu esat saņēmis, lūdzu, sazinieties ar mums laiku, un mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmas, un jūs apmierināti.

3. Lūdzu, lūdzu, neaizmirstiet, lai dotu mums pozitīvas atsauksmes par 5 zvaigzne.

.


Tagi: hu66 lodziņā augstas quanlity, dreambox dm500s set top box, roku set top box austrālija, trafaretu sti7111, bga 64 05mm ligzda, top bezmaksas smart, bga a63 20 ligzda, top smart home security, durvju slēdzenes smart wi, set top box hdd dvb .

Tehniskie Dati

Veids Kabeļa Testeris
iepakojums
Modeļa Numurs STI7111-ZUC
Zīmola Nosaukums JINYUSHI

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti