Izvēlne

SKU: w1585

Skaista Balta Nefrīta ūdens lilija Karājas Kulons Svētī Amuletu jadeite Mala Pērlīšu Kaklarota

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €32.41

Regulārā cena: €35.22

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Skaista Balta Nefrīta ūdens lilija Karājas Kulons Svētī Amuletu jadeite Mala Pērlīšu Kaklarota

STARPTAUTISKĀ PIEGĀDE:

Tiklīdz jūsu maksājumu sasniedz mūs, mēs nosūtīt preci 2 darba dienu laikā.Mēs post to, izmantojot ePacket ASV, Kanāda, Norvēģija, Austrālija, Francija, Vācija, U. K, Izraēla, Saūda Arābija, Ukraina, Krievija, Koreja, Malaizija, Singapūra, Turcija, Austrija, Beļģija, Šveice, Dānija, Ungārija, Itālija, Luksemburga, Nīderlande, Jaunzēlande, Polija, Zviedrija, Somija, Īrija, Portugāle, Meksika un Brazīlija, parasti tas prasīs 8-18 darba dienas ierodas.Mēs post to pa Pastu Ķīnas Gaisa Pastu uz citām valstīm, parasti tas prasīs 20-35 dienas ierodas.

 

ATGRIEŠANĀS POLITIKA:

Cienījamais Pircējs, paldies, ka jūs pirkumu, varbūt tur kaut kas nav ideāls, tomēr, es esmu smagi strādā.Lūdzu, sazinieties ar mani vispirms, ja jums ir kādas problēmas, saņemot preces, es gribu atrisināt to ASAP.Ja jums nav apmierinātas ar to, jūs varat atgriezt preci un sūtīšu atpakaļ visas maksājumu, lai jūs.

 

 

Atsauksmes, kas ir svarīgi, lai man, lūdzu, dod man iespēju, lai atrisinātu problēmas un strīdi, pirms jūs atstāt atgriezenisko saiti.Ja esat apmierināts ar savu preci un pakalpojumu, lūdzu, munificent mani atstāt pozitīvu atsauksmi.Saņemot atsauksmes, es darīšu tāpat!Paldies par jūsu sapratni.

.


.

Tehniskie Dati

Godu Kāzu & Iesaistīšanos, Kristību & Kristības, St Patrick ' s Day, Grand Pasākums, Pensijas, Dzimumu Atklāt, Dzimšanas Dienas Svinības, Mājā Pārvietojas, Bērnu Diena, Aprīlis Fool Diena, Atpakaļ Uz Skolu, Ķīniešu Jaunais Gads, Zemes Diena, Pateicība, Puse, Ziemassvētku, Valentīna diena, Kāzas, Lieldienas, Jaunais Gads, Izlaidums, Jubilejas, mātes diena
Skaits, Gab 1pc
Iestatīt Tipu
Raksts Ziedu, Tīrtoņa krāsu, Bumbu
Modeļa Numurs Amulets
Materiāls Akmens
Veids, Vairumtirdzniecība Jā(>50 Gab.)

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti