Izvēlne

SKU: w12973

Mini Galda Redzēju, Pacelšanas Vārpstas Montāža,DIY Kokapstrādes Griešana, Pulēšana Vārpstas ar Motoru ,Mazs galdiņš Redzēju Piederumu Komplekts

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €23.07

Regulārā cena: €42.73

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Apraksts:

Nesošo sēdeklis ir izgatavots no alumīnija profils CNC apstrādes.Ja armatūra ir piestiprināts apstrādes laikā, spriegošanas zīmes, paraugi un eļļas traipi, tiks radīts.

Mini galda redzēju, pacelšanas vārpstas, precizitātes CNC apstrādes, pacelšanas gājiens par 35MM, atbalstu uzstādīšana 775, 795, 895 motori.

Zāģa asmens nodrošina uzstādīšana, 16 iekšējo caurumi un 20 iekšējo caurumu (4-collu zāģu asmeņi ar diametru 110MM vai mazāk), piemēram, kokapstrādes un šķēlēja asmeņus, ātrgaitas tērauda zāģa asmeņi, dimanta šķēles, koku pirkstu, asmeņi, utt.

Vārpstas pieņem CNC apdare, dubultā 6900 gultņi, vārpstas stienis ir izgatavots no nerūsējošā tērauda, apstrādāta ar CNC virpu, re-grinded, un zāģa asmens šinas ir apstrādāti ar CNC virpu.

Šīs vārpstas tiek izmantota DIY mini galda redzēju, ne-rūpniecības liels redzēju.

Specifikācija:

Izmērs: 14x10cm / 5.51x3.93inch

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Galda Redzēju, Pacelšanas Vārpstas Montāža

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu,faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

.


Tagi: koka loku redzēju, metāla galda lampas dizains, bt30 vārpstas ar motoru, komatsu mehānisko montāža, maisītāji, 220 v, hiomi dušas galvas, elantra piedziņas vārpsta, galda 250mm, lai mini motorzāģi, strādājošo sieviešu tiesības .

Tehniskie Dati

Modeļa Numurs Jauns
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
DIY Piederumi Kokapstrāde
Sertifikācija NAV

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti