Izvēlne

SKU: w1168

Ziemassvētku Eglīte Macrame Komplekts, Roku darbs Ziemassvētku Eglītes Formas DIY Boho Amatniecības Macrame Komplektu, Ziemassvētku Rotājumi, Sienas Karājas

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €2.83

Regulārā cena: €6.27

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Apraksts:

Ziemassvētku Eglīte Macrame Komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes materiāliem, kas apstrādāti ar izsmalcinātu meistarība, ar maigu izskatu un lielisku izturību, ideāls DIY puses piederumi un mājas dekorācijām.

Specifikācija:

Nosaukums: Ziemassvētku Eglīte Macrame Komplekts

Materiāls: kokvilnas virve

Ziemassvētku eglīte izmērs: 9*5.5 cm/3.54*2.17 collu(apm.)

Iepakojuma Saraksts:

1* Ziemassvētku Eglīte Macrame Komplekts

Skatīt vairāk produkta aprakstu

1. [ Ideāls DIY Crafting ] pilnīgs DIY Ziemassvētku eglīte amatniecības komplekts, Ziemassvētku Eglītes Macrame Komplekts ir ideāls ideja par bērnudārza sienas dekori un puse rotājumi, kas ir paredzēti, lai palīdzētu jums padarīt skaistu Ziemassvētku eglīte.

2. [ Radot Noskaņu Ziemassvētkos ] Pieņemot eleganta un bohēmijas stila, DIY Macrame Ziemassvētku Rotājumu Komplekts ir paredzēts ar formu maigu Ziemassvētku eglīte, radot mājīgu Ziemassvētku atmosfēru puses.

3. [ Ziemassvētku Eglīte Dekori ] Ziemassvētku DIY Macrame Komplekts ir lielisks rotājums dzīvojamā istaba, guļamistaba, vai gaitenī, viegli DIY iesācējiem un starteri, vienkāršu un izsmalcinātu boho sienas karājas.

4. [ Liels Pusēm ] Ideāla sienas drapērijas, koka rotājumi, un puse rotājumi, DIY Ziemassvētku Eglīte Komplekts ir ideāli piemērots Ziemassvētku, Jaunā Gada, Saldētas tēmu pusēm, un ziemas svētku brīvdienas, gudrs papildus savu Ziemassvētku dekoru.

5. [ Labas Dāvanas, Ziemassvētku ] lieliska dāvana jūsu draugiem, kaimiņiem, un ģimenēm, kam patīk DIY crafting, DIY Ziemassvētku Macrame Komplekts ir ideāla izvēle puses dod priekšroku, un puse rotājumi, populāras gan bērnus, gan pieaugušos.

.


Tagi: macrame komplekts .

Tehniskie Dati

Elektroniskā NO
Materiāls Kokvilnas
Godu Puse
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti