Izvēlne

SKU: w112970

Brūna 3.7 V litija polimēru akumulators F8 DM900 Līdaka BL580 tahogrāfa 502530 core uzlādes Uzlādējams Li-ion Šūnu

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €8.57

Regulārā cena: €16.82

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Laipni lūgti Mūsu Veikalā, Ja jums ir nepieciešams p nomas kārtību,Paldies!Padomi: Sveiki,draugs,lūdzu, ņemiet vērā,Ja prāta nav nopirkt,ceru, ka jūs varat saprast,Paldies! 1. Pirms jūs pērkat lūdzu, apstipriniet savu mašīnu, vai atbalstīt šo batteryBattery modelis ir sizeas ilgi kā piemērota lieluma var. 2. Baterijas Spriegums 3,7 V-4,2 V ir normalBattery Izmērs un Spējas ir kļūda rangeBut mums var atrast piemērotu vienu jums. 3. Visvairāk veidu baterijas nav izsmidzināts Akumulatora ModelVoltageCapacityetc., NEVIENS Mazumtirdzniecības BoxPacked Droši Burbulis Soma. 4. Attēlus, kas tiek rādīti nav faktisko objektu, un ir paredzēts tikai atsaucei. 5. Ja šajā postenī ar kontaktdakšu, lūdzu atcerieties, lai pastāstītu mums, kāda veida plug jūs wantotherwise mēs nosūtīsim postenis bez savienotājs, lai jūs.Funkcijas: 1. 100% pavisam jaunu. 2. Augstas kvalitātes un lielas jaudas. 3. Iebūvēts aizsardzības ķēde PCM, lai novērstu pārmērīgas uzlādes vai vairāk, kas izvada. 4. Pakete ietver: 1 x PC, litija-polimēru Uzlādējams akumulators.Pieteikumi 1. Akumulators ir nodrošināti ar aizsardzības plāksni, kas ir funkcijas, novēršot vairāk nekā uzlāde, vairāk nekā izkraušana, salīdzinot ar pašreizējo, īssavienojums, u.c.. 2. Šis produkts, galvenokārt, ir piemērojami MP3 MP4 MP5 Navigators GPS PSP Bluetooth Rotaļlietas DVR Mikrofons Ieraksti Mobilais Tālrunis Avārijas Elektroenerģijas Padeves Planšetdatoru, Mobilo Telefonu, PDA FOTOKAMERU Power Bank DVD EVD Smart Pulksteņi E-grāmatas Grāmatiņa Helikopteru, Elektronisko Cigarešu un citu elektronisko ierīču.

Jauni pakešu pastu.Piegāde soma ir elastīgs, nav takta, vai izvēlēties, lai nosūtītu citu express nepieciešams sazināties ar klientu, lai mainītu kravu.

Ja jūs turpināt, lai pievienotu šo iedaļu, pēc tam, kad veikalā ir citu elektronisko komponentu sistēma, kas parāda kravu pārvadājumu, ne liekais svars var sazināties ar klientu apkalpošanas modificēt 0 piegāde.

Makao, Honkonga, Taivāna nevar nosūtīt baterijas, nav atvašu.

Ir nepieciešama elektriskā dzelzs metināšanas instruments, deva 15 juaņa a lodēšanas stieple detail.tmall.com/item.htm?id=21649287012&spm=a220z.1000880.0.0.CFa3oC&mt=

Ir nepieciešamība izjaukt rīks. 9 komplekti tikai 5 yuan.item.taobao.com/item.htm?spm=a220z.1000880.0.0.gL6MSc&id=37078830955

Piemērošanas diapazons: 3.7 V litija polimēru akumulators, ar anti pārmaksas aizsardzības pārvalde, tahogrāfs, GPS navigācija, Bluetooth skaļruni, micro devices, un citiem vispārējiem iebūvēts, atkārtoti uzlādējams litija bateriju savienojumu , ar kontaktdakšu, lielāku izmēru un jaudu, laipni aicināti konsultēties ar klientu servisu!

Akumulators ar aizsardzības plāksne (lai novērstu pārmērīgu palielinājums / pār put / īsslēguma / strāvas aizsardzība) Akumulatora veids: litija polimēru akumulatora / uzlādējamo akumulatoru Spriegums: nominālais spriegums 3,7 v, Pilna spriegums: 4,2 V Jauda: 370mAh (produkta pietiekami reālas varas spēcīga) Svars: 6.9 g Baterijas izmērs: 5.0*25*30 mm Akumulatora Pinout: 0.1 laukumā sarkanu melna, garums ir aptuveni 3-5CM, partija var saskaņā ar klienta prasībām vai citādi svina pievienojiet līnijas.Ar aizsardzības plāksne parametri: uzlāde cut-off sprieguma 4.25 v, izplūdes cut-off sprieguma 2.75 V, kas ļauj maksimālā strāva 2A, ar pārmaksu, virs izplūdes, īsslēguma aizsardzības pārvalde.Par citiem izmēriem, akumulators, lūdzu, sazinieties ar klientu pakalpojumu, baterijas izmērs dažādošana, ir vietas!

1, jo zīmola un iepakojuma vairāk, lūdzu, pircējiem fotografēja preces, vispirms apstipriniet zīmolu, jums ir nepieciešams, preču, iepakojuma, kājām un sufiksus. 2 veikalā bildes atsauce tikai, ja īpašās prasības, draugi, lūdzu, nopirkt, pirms sazināties ar klientu servisu, lai mēs sniegtu precīzu preču un labāko servisu. 3 jebkādā elektronisko komponentu veikals nopirkt bez Alvas.Nav sagriezti kāju gadījumos ir tiesības 15 dienu laikā no dienas, kad piegāde garantijas periods, tostarp atgriešanās pakalpojumu; ja produkts par alvas vai sagriež kājām, jo cilvēku iznīcināšanas, ko izraisa klientu darbības kļūdas vai citu iemeslu dēļ (nopietnu kaitējumu pakete, divas pārdošanas) nav atgriešanās ietvaros. 4 mūsu veikals, kas galvenokārt nodarbojas ar elektronisko ierīču daudzus gadus, lai nodrošinātu klientus ar visu vienoto atbalsta pakalpojumi, lai jūs varētu taupīt laiku un enerģiju.Piegādes laiks: 1 pirms 4 lpp.m.maksājuma rīkojumus, šķirņu mazāk kā 5 veidu, parasti var tikt nosūtīti tajā pašā dienā, 2 pasūtījuma apmaksa pēc 4 p.m., piegāde otro dienu.Lūdzu, skūpsts tos zināt. 1 ja jums ir nepieciešams rēķins, lūdzu, fotografēja produktiem, tajā pašā laikā jābūt "pircējs", ņemiet vērā, rēķina vienību (lūdzu, sniedziet pilnīgu rēķinu) 2, ja nav ziņu, atzīmē, veikals noklusējuma atvērt tikai ieņēmumi, nākamo periodu kravas tiks atspoguļots čekus vai rēķinus.Vairāk nekā 3,4 veidu (ieskaitot 4 veidu) preču vienotais open "elektroniskie komponenti", ja ir īpašas prasības, lūdzu, sazinieties ar klientu servisu. 1 noklusējuma kurjeru izteikt.Yuantong Guangdong province 8-10 juaņa, parasti 1-2 dienu laikā pircēju var saņemt preces; Guangdong province 10-15 juaņa; pircējam 2-3 dienu laikā normālos apstākļos varat saņemt preces. 2 ja pircējs preces, pircēji var izvēlēties SF express, 1 dienu laikā no preces saņemšanas normāli.Guandunas Province, sākuma cena ir 13 juaņa, provinces, sākot cenu no 22 juaņa.Daļa platība: Ningxia, Iekšējā Mongolija, Ķīna, Ķīna,, 26 juaņa, Ķīna, Jilin, 24 juaņa, Citiem novadiem un pilsētām 22 juaņa Honkongas, Makao un Taivānas 30 juaņa Aizjūras kuģniecības atsevišķi. 3 EMS kravu: 16 juaņa Guandunas Provincē, 20-24 juaņa. 4 ja nav zonas, lūdzu, paskaidrojiet pats, tā kā nav, lai aizkavētu jūsu vērtīgo laiku! 5 šis veikals nav atbalsta E dārgumu miera pastu.

.


Tagi: vzd 402530 akumulators, samsung pl200 akumulators, sunb 502535 akumulators, rzj 602530 akumulators, teleskops ar 4k izšķirtspējas, sat neatņemama uztvērējs, hd tv 1010, lp 402530 akumulators, dreambox dm900 kontrole, dm900 mātesplati .

Tehniskie Dati

Veids Standarta Akumulators
Daudzums 1gb
Uzlādējams
pakalpojums Veikals Garantija
Stāvoklis 100% jauns
Spriegums 3.7V
iepakojums
AIZSARDZĪBA PCB
Zīmola Nosaukums yorwats
Izmantošana MP3 / MP4 Atskaņotājs
Iezīme Uzlādējams Akumulators
Modeļa Numurs Polimēru baterija
Izcelsmes vieta Ķīna

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti