Izvēlne

SKU: w86068

Vienu gab. 331*256*77mm IP68 plastmasas kameras elektroniskās sadales kārbu savienojuma kārbas PLC ūdensizturīgs projekta kārbas vadības bloku

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €54.54

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Produkta apraksts :

1, Itmes : IP 68 ūdensdrošs un aizsargāts pret atmosfēras iedarbību korpusi

2, krāsa : balta krāsā ar caurspīdīgu vāku

3, izmērs : 331x256x77 mm

4, Materiāls : ABS vides plastmasas un PC caurspīdīgu vāciņu

5, Svars : 1300 g

produkta īpašības: 1 , produktu ar neatkarīgo iepakojuma kārbas un kastītes . 2 , ar čaulu, skrūvi , naglu sienā un naglu sienā skrūvi , ar dekorēšana tabletes ( skrūves atrašanās vieta pieslīpēšanas ) . 3 , saskaņojot ar skrūvi ērti ( klienta ) 4 , visi mazs iepakojums maiss iepakojums . 5 , produktiem, materiāls ir plastmasas izejvielas, 6 , saskaņā ar jūsu nepieciešamību apstrādes atveres atsevišķi .galvenais pielietojums : Ūdensizturīgs kastes ir differnet vārdus, jo reģionālās atšķirības un dažādu izmantošanas veidu.Ūdensizturīgs kastes, kas tiek izmantoti rūpniecībā, kas galvenokārt sastāv no ūdensnecaurlaidīga kabeļu nozarkārba, skaitītāja kastē, ūdensizturīgs pv sadales kārba, un tā tālāk.Ūdensizturīgs lodziņu, galvenokārt, ir piemērots iekštelpu un āra elektrisko, sakaru, ugunsgrēka kontroles telpas, tērauda kausēšanas un naftas ķīmijas rūpniecība, elektronika, elektrības, dzelzceļa, celtniecības, kalnrūpniecības, karjeru, lidostas, viesnīcas, kuģi, lielas rūpnīcas, piekrastes rūpnīcas, izplūdes gala iekārtām, piesārņojuma attīrīšanas iekārtām.Vides apdraudējumi, iekārtas, utt.Pakalpojumu un apstrādes: 1.Jaunattīstības pelējuma un tā apstrāde 2.Modifikācijas, produkta un tā apstrāde 3.Materiālu un krāsu produktiem, var mainīt, cik nepieciešams. 4.Papildu izmaksas tiek pievienoti modifikācijas un apstrādes atkarībā no pelējuma. 5.Profesionālās iekārtas caurumošanas kamerā.

.


Tagi: plc programmnodrošinājums, 12 plc kontrolieris, plastmasas gadījumos plc, hdd enclosure 35 sata, kontrolieris siemens hmi, plc 116 kaste, kaste suig plc iekšā bloks, kontrolieris fx5u, plc 420 kontrolieris, wifi uzlādes uzglabāšanas kaste .

Tehniskie Dati

Izcelsmes vieta Guangdong Ķīna(Mainland)
Pieteikums Elektronika Un Instrumentu Novietnes
Materiāls Abs vides Plastmasas un PC caurspīdīgu vāciņu
Krāsa balts
Funkcijas Ūdensizturīgs nepievelk putekļus anti-korozijas
Ārējais Izmērs 331*256*77mm
Zīmola Nosaukums Barelu
Sertifikācija ISO9001 RoHS
Posteņa Nosaukums Nozarkārba
Modeļa Numurs BWP10603-A2
Aizsardzības Līmenis IP68
DIY Piederumi ELEKTRISKĀ

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti