Izvēlne

SKU: w74205

PCI-E Dual Port PS2 Paplašināšanas Kartes Adapteris Ārējo PS2 Ierīces Paplašināšanas Karti Vadītāja-Bezmaksas Plug And Play For PC

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €20.58

Regulārā cena: €25.72

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Laipni lūdzam No. 18 Digitālajā Veikalā .

Mūsu produkti ir pieņemamas cenas un laba kvalitāte.Mēs atbalstām dropshipping un vairumtirdzniecība .Ja jūs vēlaties strādāt ar mums uz ilgu laiku, lūdzu, sazinieties ar mums un mēs sniegsim jums ļoti labvēlīgu cenu.Ar Laba Vēlējumiem!

SE-U2M9990A-P2 PCIe uz dual-port PS2 stāvvadu karti var pievienot 2 neatkarīgas PS/2 porti uz desktop mātesplatē vai servera resursdatora.

Atbalsta karstā pārnese, plug-and-play un vadītāja-bezmaksas perifērijas SE-U2M9990A-P2 pieņem ASIX MCS9990 mikroshēmas risinājums, stabilu pārvades, saderīgs ar līnijas spēku, ko izmanto visi citi ārējie PS/2 interfeiss ierīces, piemēram, peli un tastatūru.

PCI Express kopne ir piemērota PCI Express x1, x4, x 8, x16 atmiņas kartes slots mātesplati, PCI kartes slots netiek atbalstīti

PS/2 ports nodrošina divu neatkarīgu ārējo PS/2 termināla interfeisu, atbalsta karstā tapām, un lietotājiem sniedz ātrgaitas, stabilu un drošu datu pārraidi.

Iebūvēts 1 9-PIN USB2.0 pin portu, kas var būt saistīts ar floppy disku, optisko disku vai USB izplešanās panelis, Iebūvēts 4-PIN barošanas kontaktligzda, lai nodrošinātu pietiekošu strāvas padeve un stabila, kā arī iekārtu darbību. (Zemu enerģijas patēriņu, vides aizsardzības un enerģijas taupīšanas)

Chip: ASIX MCS9990

Atmiņas kartes slots: PCI Express x1

Interfeiss: 2 x PS/2 (turp un termināla)

Iebūvēta barošanas un USB paplašināšanas

Atbalsta iekārtas karstā mijmaiņas, nav vadītāja, plug and play

izmērs:67x60x10mm

Materiāls:pcb

krāsa:melna

Iepakojuma Saturs:

1 * PCIE PS/2 stāvvadu kartes MCS9990

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

.


.

Tehniskie Dati

Sertifikācija NAV
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti