Izvēlne

SKU: w69096

Saules Strūklakas Sūkņa 7V 1.2 W Vītņu Dizaina Augstas Efektivitātes Saules Brushless Ūdens Sūknis Dārza Dīķis, Baseins Saules Ainava Strūklaka

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €12.97

Regulārā cena: €18.79

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Piezīme:

1. Vieta saules panelis piemērotā vietā, lai nodrošinātu, ka tas nav bloķēts ar citiem objektiem.Kad saules panelis saņem pietiekami daudz gaismas, sūknis strādā normāli.

2. Ja sūknis ir pirmais ieliek ūdens, tur ir gaiss, kas var ietekmēt smidzināšanas efektu.Tas ir ieteicams nogaidīt, lai sūknis izsmidzinātā ūdens parasti pirms pievienošanas uzgali.

3. Lūdzu, ņemiet ūdens avotā, tīrs un labs ūdens sūknis regulāri, lai novērstu svešķermeņiem tiek iesūkti ar ūdens sūkni, un izraisa ūdens sūkņa defekts.

Funkcijas:

1. Saules enerģija: saules strūklakas sūkņa funkcijas tās saules enerģija, kas ir videi draudzīgs un ekonomisks, nav nepieciešams raizēties strāvas kabeli problēma.

2. Četras galvas: ir četras galvas, lai izveidotu dažādas formas, ūdens izsmidzināšanas sniegumu, sufficing jūsu dažādām vajadzībām.Ūdens strūklu augstums ir 10--50cm.Augstums no ūdens strūklu būs atšķirīgs, ja dažādas sprauslas ir izveidots savienojums.

3. Ātra ieslēgšana: Ja saules panelis saņem pietiekami saules gaismas, sūknis sāks 3 sekundes.Šis produkts ir saules direct-drive ūdens sūknis.Nav papildu akumulatoru.Augstums no ūdens strūklu ir pilnībā atkarīga no intensitātes, no saules.Kad saule ir vāja, sūknis nedarbojas pastāvīgi, bet tas tiks automātiski restartēts līdz brīdim, kad saule sasniedz noteiktu intensitāti Atsākt nepārtrauktu darbību.Izmantojot, lūdzu, vietu, produkts saskaņā ar neaizsegtu saules gaismas.Ja ir ēna, tas ietekmēs normālu sūkni.

4. Izturīgs: saules strūklakas sūknis ir izgatavots no augstas kvalitātes plastmasas materiāla, izturīga, anti-rūsas, nodiluma izturīgs un izturīgs, kam pieder ilgi, izmantojot mūžu.

5. Plašs pielietojums: saules strūklakas sūkņa ir plaši piemērots dārza, pagalmu, baseins, dīķis, mājas, restorānu, viesnīcu, utt.

Specifikācija:

Tips: Saules Strūklakas Sūkņa

Materiāls: Plastmasa

Krāsa: Melna

Izmērs: Apm. 11x11cm/ 4.72*4.72 collu (L*W)

Daudzums: 1 Set

Saules panelis: Monokristālu silīcija, PET lamināta

Saules paneļu jauda: 1.2 W

Saules panelis spriegums: 7V

Sūknis spriegums: 4.5 DC-12V

Sūkņa strāva: 150ma

Maksimālais vadītājs: 90CM

Maksimālā plūsma: 180L/H-220L/H

Strūklu augstums: 10-50cm

Sūkņa dzīvi:> 20000 stundas

Iepakojums iekļauti:

1 x Saules Strūklakas Sūkņa

4 x Izsmidzināšanas Galvu

Piezīme:

1. Lūdzu, ļauj 1-3cm (0.4-1.18") atšķirību dēļ manuāla mērīšana un nelielas krāsu variācijas dažādas displeja iestatījumu.

2. Sakarā ar gaismas un ekrāna atšķirība, ka preces krāsa var nedaudz atšķirties no bildes.Lūdzu, saprast.

.


Tagi: ekonomisks saules lampas, saules paneļu la, kamera, mūzikas atskaņotājs saules, gaismas saules valsti, undefined 9 motociklu, saules zils ūdens, undefined bikses, undefined cosplay, ins saules panelis, undefined auskari komplekts .

Tehniskie Dati

Sertifikācija CE
Zīmola Nosaukums luxuglow
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti