Izvēlne

SKU: w3567

3D Drukas Augstas simulācija Reālā touch mākslīgie silikona tauriņš orhidejas vairumtirdzniecības roku filca lateksa ziedi kāzu Phalaenopsis

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €90.89

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

3D Drukas Augstas simulācija Reālā touch mākslīgie silikona tauriņš orhidejas vairumtirdzniecības roku filca lateksa ziedi kāzu Phalaenopsis

Izmantojot jaunāko 3D drukāšanas tehnoloģiju , augstas simulācija Reālā touch mākslīgie silikona tauriņš orhidejas !!!

Ja ir nepieciešams, jauktu krāsu , lūdzu atstāt mums ziņu par krāsas daudzumu un , ja ne , mēs nosūtīsim nejauši , paldies !!!

Izmērs : kopējais garums ap 86cm ,diametrs ir aptuveni 10cm.ir 5 ziedu galvas .

Piezīme: Mēra ar roku,tas varētu būt 1-2cm atšķirība.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

Par nekustamā touch ziedi: Izgatavots ar jaunāko kā materiāls, kas ir vairāk autentisks justies un izskatīties nekā tradicionālās, mākslīgie ziedi.Šis materiāls ir lielisks ādas elastību un elastību, un veic lielisku krāsu gradācijas.Izbalināt izturīgs un ūdens izturīgs (nav ūdensizturīga) .

.


Tagi: lateksa josta apaļš, Matēta Lateksa Baloni, dildo sieviešu lateksa, seksīgas pidžamas lateksa, 3d lateksa maska, līčija lateksa balons, bodysuits sieviešu lateksa, lelle dabiskā lateksa, āra lateksa baloni, lelle seksīgā lateksa .

Tehniskie Dati

Zīmola Nosaukums APAĻŠ MAZULIS
Modeļa Numurs DD-FP123A2bn
Materiāls Plastmasas
Ziedu Stils Ziedu Zars
Klasifikācijas Mākslīgie Ziedi
Veids Dekoratīvi Ziedi & Vainagi, mākslīgā lateksa ziedi, orhidejas,
Godu Kāzas
Stils Ziedu

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti