Izvēlne

SKU: w2646

448D 5.5 Liels Vilinājums Mākslīgi Jūras Vilinājums, 3D Acis Grūti Popers Grūti Zvejas Vilinājums ar Āķi un Gredzens Saldūdens, Sālsūdens

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €1.43

Regulārā cena: €3.04

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

448D 14cm Zvejas Vilinājums Grūti Grimst Wobblers Par Līdaku Zvejas Crankbaits Lure Kloķa Mākslīgo Ēsmu VIB Zvejas Lures

Funkcijas:

pavisam jaunu un augstas kvalitātes

3D spilgti zivju acis ar augstu izšķirtspēju ķermeņa detaļu, rotējoša aste, 2 spēcīgiem un asiem āķiem, lai nodrošinātu, ka zivis nebūs aizbēgt.labas vasaras un ziemas zveja.

Izgatavots, izmantojot augstas veiktspējas plastmasas materiāla,kas piedāvā smarža bezmaksas un atkārtoti zvejas lures,šo zvejas lures ir nepārspējama kvalitāte un izturība.

Vienkāršotas konstrukcijas samazina vēja pretestību laikā metot, un lidot vairāk stabilu un nodrošinātu precizitāti mest viegli projekts ar mērķi punktu.

Cieta ķermeņa uzbūve dod to garāko liešanas attālums, un tas arī ļauj peldēt dziļāk peldēšana diapazonā.Šīs ēsmas ir ideāli piemērots fotografēšanas jūras un saldūdens sugas.

Jauna bionisko pārklājumu var piesaista plēsēju uzmanību.Trokšņa līmeņa projektēšanas un reāli peldēšanas stilā, padarīja vēl vieglāk, lai var sajust, kas ir ideāla izvēle daudziem zvejas makšķerniekiem.

Specifikācijas:

Materiāls: Plastmasa

Iepakojuma Svars: apm.35g

Krāsu Izvēles: Melns/Caurspīdīgs Zils/Tumši Zils/Tumši Zaļa/Dzeltena Zelta/Tiger Modelis, Zaļā/Lielā Sarkana/Sudraba/Sarkana Galva, Balta/Tiger Modelis Dzeltena

Izmērs: apm.14cm/5.51 gadā

Komplektā Ietilpst:

1Pc x Zvejas Ēsmas

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-2cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.pls, pārliecinieties, ka jums nav prātā, pirms jūs cenu.

Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies!

.


Tagi: makšķere 3 sālsūdens, bass zvejas lures sāls ūdens, zvejas lures sālsūdens krāsa, samsung gt buferi, huasei skatīties gt, jūras zvejas laivas, pulksteņi gt pro, āķi sienāzis zvejas, huawei gt gumija, saulesbrilles jūras zvejas .

Tehniskie Dati

Materiāls Plastmasas
Pozīcija Upes
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Zīmola Nosaukums OOTDTY
Ar Lineālu vai Ne No

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti