Izvēlne

SKU: w246404

Dārzs, Galds, Cieto Tīkkoka Koksnes-Āra Piknika Galda , Terašu Mēbeles Ovel 180x90x75 cm

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €527.26

Regulārā cena: €753.22

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Svarīgi

Šis Produkts tiek piegādāts no Asv un piegādāti 2-5 darba Dienas.

Mēs esam lepni teikt, ka mūsu uzdevums ir noteikts viens mēnesis bezmaksas atgriezties bez jebkāda iemesla dēļ.Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem, viena mēneša laikā no pirkuma, mēs varam jums palīdzēt sakārtot atpakaļ sūtījumu un kompensāciju par brīvu.

Apraksts

Šī koka terašu pusdienu galda ir klasisks dizains, un tas ir ideāls al fresco restorānvagonos, dārzā vai uz terases.

Izgatavota no ļoti izturīga, teak grūti koka, tas gabals tīkkoka mēbeles ir pieredzējis, krāsns žāvēti un pēc tam naudas sodu slīpēta dot ļoti vienmērīgu izskatu.Tīkkoka koksne ir zināms par tās lielo spēku un aizsardzību pret laika apstākļiem, padarot to daudz vairāk piemērots terašu mēbeles, nekā jebkura cita veida koka.Tīkkoka koksne ir lieliska izvēle, ja vēlaties iegādāties ilgstošu gabals terases mēbeles.

Virsmu ir viegli tīrīt ar mitru drānu.Tabletop ir saulessargs caurumu, lai jūs varētu baudīt vasaras brīze, neuztraucoties par karstu sauli.Piegādes iekļauts 1 pusdienu galda.Lūdzu, ņemiet vērā, ka saulessargs nav iekļauta piegādes.

Specifikācijas Materiāls: Smalks slīpēta teak grūti koka ar waterbase pabeigt Izmēri: 70.8" x 35.4" x 29.5" (L x W x H) Tabletop ar saulessargs caurumu (saulessargs nav iekļauts) Saulessargs cauruma diametrs: 1.97"

.


.

Tehniskie Dati

Izcelsme MUMS(Izcelsmes valsts)

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti