Izvēlne

SKU: w224774

Mājas Dekori Mākslīgo Simulācijas Iekārtām 130CM Ficus Ziemassvētku Kāzu Dekorēšana Istabu Iekštelpu Dekoratīvi Radošo Ziemeļvalstu Dāvanas Jaunas

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €103.91

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Produkta apraksts

[materiāls] Pu + PVC

[krāsa] banyan

[detaļas] dzīves telpu dekorēšana zaļo augu māksla

[style] Ziemeļvalstu Zaļo Augu

[izmērs] izmēri: augstums: 130cm, kļūda: 2cm

[iepakojumu] cena ir pot zaļie augi ar aptuveni 40-50 lapām.Ja jūs vēlaties vairāk zaļie augi, jūs varat iegādāties vairāk

[izcilības] simulēta banyan tree ar klavieru leaf ir īpaši piemērots mājas ainas, piemēram, veranda, kabinets, TV skapis un guļamistabā, lai uzreiz uzlabotu ģimenes gaumei

[dāvanas] nelielu Ziemassvētku dāvanu, liels darbības, ir ne tikai rotājums, bet arī sava veida sirsnīga svētību cilvēkiem jums rūp, un tiem, kas rūpējas par jums

[space] skaisti un radošu apdare, var acumirklī uzlabot garšu un stilu mājas apdare.Nav svarīgi, kāda veida mājas stils un vietas, to var saskaņot ar radošo rotājumu.

[piezīme] tas ir normāli, ir grumbas un skrambas uz virsmas laikā manuāla ražošana

[piederumi], ka cenā ir ietverta tikai vienā katlā zaļo augu.

Citi vāzes un rotājumi ir mūsu foto aksesuārus.Lūdzu, iegādāties tos atsevišķi, ja nepieciešams,

Tāpēc šie rotājumi ir paredzēti tikai uzziņai, un nav nekādu dekorāciju un puķu podi

Dārgie draugi, laipni lūgti mūsu veikalā.Ja Vēlaties Šo Preci,Lūdzu, Pievienojiet To Uz Savu "Vēlmju Sarakstu",Ja Jūs, Piemēram, Mūsu Veikalā,Lūdzu, Pievienojiet To Jūsu "Veikals Saraksts".Mēs piedāvājam Lielu, Lai Lielas Atlaides ,Ja Jums Ir kādi jautājumi,Lūdzu, Sazinieties ar Mums, Paldies ļoti daudz!!!

1. Pasūtījums tiks piegādāts 5 darba dienu laikā pēc maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.1. Pasūtījums tiks piegādāts 5 darba dienu laikā pēc maksājumu pilnā apmērā tiek dzēstas.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese ir tāda pati kā savu piegādes adresi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

2. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adresi, lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu pasūtījums adrese ir tāda pati kā savu piegādes adresi.

3. Pakalpojuma tranzīta laiks ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.

.


Tagi: zīda ficus, mākslīgo augu ornato, miniatūras ficus, mākslīgie silikona augi, ficus zaļa, ficus koks, mākslīgie ziedi, stikla, liels mākslīgie augi, mākslīgie augi kaktus, mākslīgo augu niao .

Tehniskie Dati

Izvietojumu Grīdas
Skaits, Gab 1pc
Augu Stils BONSAI
Stils ziemeļu Eiropā
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Preces Nosaukums imitētu banyan
Materiāls PVC, PU + PVC
(Matching nosaukums Dzīvojamā Istaba, Ēdamistaba, lievenis un guļamistaba

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti