Izvēlne

SKU: w2125

Dubultu Gredzenu Apturēšanu Saules Auto Smaržas Saules Galaxy Rotējošo Rotas, Auto Dekorēšana Magnētiskā Levitation Auto Gaisa Atsvaidzinātājs

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €4.56

Regulārā cena: €7.14

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Produkta pārdošanas punktiem:

1. Augsta temperatūras izturība, nav bailes no rūsas, rotācijas bez trokšņa, saules sistēma kristāla bumba ir izgatavota no augstas kvalitātes kristāla materiāla, pilnīgi caurspīdīgs, bez burbuļiem.

2. Tas ir powered by saules enerģiju, nav akumulators ir nepieciešams, un tas var pagriezt izmantojot saules enerģiju, kas ne tikai ietaupa enerģiju, bet arī paātrina izplatītu smaržas.

3. 3D saules sistēmas kristāla bumbu saules magnētiskā levitation rotas ir ļoti skaisti un forši, sfēra ir ļoti sīki, jūs varat zināt, tieši to, kuras planētas tās ir.Jūs varat turēt visu telpu un visumā ir jūsu rokās.

4. Unikālo grozāms formas dizaina.Mēs izmantojam modernu 3D iekšējā griešanai un liesmu ieguves tehnoloģijas, lai gravēt saules sistēmā, kristāla bumbu, kas ir ļoti reāli.

5. Tās uzstādīšana ir vienkārša, atskrūvējiet vāku, ielieciet aromterapijas lapas, un pēc tam noteikt aromaterapija, kas ir piemērota lielākajai daļai automobiļu.Pievienot aromterapijas tabletes un iemaisa nekavējoties.Noņem stresu un mazināt nogurumu.

6. Var lietot grūtnieces un bērni, ideāls dāvanas un rotājumi: ne tikai labu izglītību bumbu, bet arī foršs, zinātnes un telpa, lai ģimene, draugi, bērni, zēni/draudzenes, astronomijas entuziastu, fizikas skolotājiem un klasesbiedriem dāvanu.Ļoti piemērota, lai jūsu auto, mājas un ofisu apdari.

Specifikācijas:

Tips: auto interjera līdzekļi, smaržas, gaisa atsvaidzinātāju

Īpašības: Efektīvi atrisināt savdabīga smarža auto, kas var lietot grūtnieces un bērni

Krāsa: sarkana/sudraba/zelta/melnā un sarkanā krāsā (nav obligāts)

Izmērs: aptuveni 6*6cm

Materiāls: Sakausējuma

Apaļā aromāts: citronu / cologne / ocean / osmanthus (nejauši nosūtītās 1 gab.)

Produktu Saraksts: Auto Saules Smaržas*1

.


Tagi: pasaulē stikla globuss, tilapijas stikla globuss, pasaulē lidināties, liela magnētiskā levitation, augstākās auto dekori, g magnētiskā levitation, auto dekori prado, jaunums magnētiskā levitation, ziedu auto dekori, auto dekori neredzams .

Tehniskie Dati

Galvenais Materiāls sveķu
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Postenis Svars 180g
CN Ķīna

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti