Izvēlne

SKU: w183064

Salokāms Portatīvo Pet Ceļojumu Maisiņu Vidēja Kaķi Suņi Izejošo Ceļojumu Elpojošs Suņu Soma Multifunkcionāla Soma Kucēns

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €48.33

Regulārā cena: €69.04

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Izmērs:44*27*24cm

svars:bija 0,89 kg

Materiāls: Oxford audums

Attiecas uz: mājdzīvnieki, ceļojuma, lidmašīnas, pastaigas, izbraukumi,paredzēta mazo šķirņu suņiem,kaķiem,piemēram, Teacup,Chihuahua,Teacup Yorkie,Sīkiem Kucēni;Torkie,Rotaļu Pūdelis,Maltiešu,Pomerānijas,Maltiešu,Shih Tzu,Min Pin,Bichon,Lapsa Terjers,Jack Russel,Scottie, Westle,Mopsis,Bostonas Terjers un tā tālāk.Pirms pirkšanas, pārbaudiet zemāk lieluma diagrammu.

Ar aviokompāniju apstiprinātajam projektam, jūs varat veikt jūsu pet, lai iet, lai visur.Šis pet pārvadātājs nodrošina divi savieno cilpas rokturi līdzsvarotas bilances, kā divkārša drošības jostu vai bagāžas siksnu, lai nodrošinātu transportu.ar Vēdināmā Augšu, lai apmierinātu visas aviokompānijas noteikumi, saskaņā ar sēdekli uz priekšu.

ULTRA-DROŠI, EXTRA IZTURĪGS - MODERNIZĒTAS, lai PASTIPRINĀTU Poliestera & RAUST-DEFENSE ACS uz augšu & 4 malām nodrošina jūsu pet ir pietiekami daudz, VENTILĀCIJAS un gaisa PLŪSMAS un tas NEBŪS ASARU, piemēram, trausla, lēti pārvadātājiem, bet MINI RĀVĒJSLĒDZĒJU SPRĀDZES, kas nodrošinātu, ka jūsu pet paliek droši tucked iekšpusē.

Izvēršamās un Salokāma: Šis pet pārvadātājs mugursoma ir paredzēta ar izvēršamu atpakaļ, kas nodrošina pet citas vietas darbībām un trauksme relief.Uz salokāmajiem funkcija, pet mugursoma pārvadātājs var ietaupīt daudz vietas, kad netiek lietots.

SPĒCĪGA & ŪDENSIZTURĪGS - Sver tikai bija 0,89 Kg, kas ir Paredzēti, ar Elpojošs Acs uz visām Pusēm, lai Pienācīgi Ventilācijas * Noņemama Vilnas Ceļojumu Gulta * Polsterēta Plecu Siksna * Uzglabāšanas Nodalījums Izturas vai Meds, drošības jostas Saderīgs.

LŪDZU, ŅEMIET vērā, INTERJERA LIELUMA & PET MĒRĪŠANAS PAMATNOSTĀDNES, PIRMS IEGĀDES Der Mājdzīvniekus līdz 8 kg.LŪDZU, ņemiet VĒRĀ, ka mēs parādīt ārējie izmēri, kā arī aptuveno interjers izmēri vislabāk attēlot izmantojamo telpu interjers par savu mājdzīvnieku.Telpu interjers būs mazāk nekā āriene, pateicoties auduma biezums un plīša mākslīgās vilnas polsterējumu.

Acs Priekšējo Logu ar Saulessargs

zippered acs priekšējo logu dizains ja jūsu mazulis ir atpūtas bloķēt daļu gaismas.

Stabila struktūra

Paplašinātās plecu siksnas un divas augšējās un apakšējās fiksētu sprādzes, kas novērš siksnas atkāpties un uzlabotu stabilitāti.

Dizains ar Drošības

Nāk ar iebūvēta drošības siksna un sprādzes, lai nodrošinātu jūsu pet un nevarētu aizbēgt.

Regulējams Krūšu Siksna

Jūs varat izvēlēties pareizo garumu,saskaņā ar jūsu augumu un svaru,kas ir ērtāk.

Noņemams un Mazgājams Pad

Ir noņemams un mazgājams trušu kažokādas, aitas vilnas spilvena ar Velcro aizdari, iekšpusē apakšā suns pārvadātājs mugursoma.

Elpojošs Acs Logu

4-sided acs windows nodrošinātu ventilācijas un ir elpojošs maisā.

Biežāk UZDOTIE jautājumi

Q1:Dropshipping Pakalpojumu

1.Mēs varam sūtīt izstrādājumu, lai klients tieši :nav rēķins,bez cenu birkas,nav reklāmas materiāls

2.Ātra piegāde ietvaros 24-48 Stundas un Profesionālās pakalpojumu

3.Mēs varam piedāvāt www.vetvesta.lv Standarta piegādi vai citu nosūtīšanas veidu

4.mēs varam piedāvāt lētākas cenas un labas kvalitātes produktus, produucts ne tikai mans veikals

Q2:Vairumtirdzniecības Pakalpojumu

A2: Mēs specializējamies ražošanā, attīstības un pārdošanas Mājsaimniecības Preces/Pet Izstrādājumu.Mēs jāievēro princips "uzticamību pirmkārt, kvalitāti pirmo".Ja jūs vēlaties, lai pielāgotu savu vairumtirdzniecības pasūtījumu.Lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs meklējam ilgtermiņa attiecības ar jums, jo īpaši, Mājsaimniecības Preces/Pet Produktu veikalā, mēs varam piedāvāt labāko servisu un zemāko cenu.

Q3: Kā ir ar kvalitāti?

A3: Mēs pārdodam augstas kvalitātes oriģinālus izstrādājumus par ļoti zemām cenām.Mēs esam profesionāli tehniskās un pēc-pārdošanas komandu.Nav jāuztraucas par kvalitāti un garantiju saistītos jautājumus.

4. jautājums: Kad jūs sūtīt preces?

A4: Kā www.vetvesta.lv nepieciešamas preces būtu jāved 5 darba dienu laikā, bet mēs vienmēr kuģa to 3 darba dienu laikā.Ja kavēšanās, mēs sazināsimies ar jums jau iepriekš.

5. jautājums: Kad es varu saņemt preci?

A5: Dažādas kuģniecības metodes ir dažādas piegādes laiks, taču, ja sūtījumu nav ieradies laikā, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs galā ar to, un dot apmierināts atbildi.

6. jautājums: Kā es varu darīt, ja preču ieradās sadalīts?

A6: Mēs ļoti iesakām klientam pārbaudīt paketi pirms parakstīts, jo lielākā daļa no fizisko bojājumu ir izraisījusi piegāde, jāsaglabā pierādījumi (foto, video), mēs varam pieprasīt kompensāciju.Ja, ko izraisa mums, mēs atmaksāsim vai nosūtīt.

.


Tagi: bērnu pārvadātājs, Suns pārvadātājs, pārvadātāji ratiņi, kaķis pārvadātājs trlly .

Tehniskie Dati

Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Ņemot svars ≤8 kg
Zīmola Nosaukums ABQP
Veids kaķi
Svars Bija 0,89 kg
Krāsa Pelēka
Slēgšanas Tips rāvējslēdzēju
Vienuma Tips Soft-Sided Pārvadātāji
CN Ķīna
Materiāls neilona

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti