Izvēlne

SKU: w180172

Silikona Iztukšot Grozu Augļu, Dārzeņu Veļas Grozu Locīšanas Salokāms Sietiņš Colander Saliekams Drainer Virtuves Glabāšanas Rīks

Nominālā 0 No 5

Noliktavā

Īpaša Cena €4.40

Regulārā cena: €6.04

Krāsas
Apraksts

Produkta Apraksts

Produkta Informācija:

1、【Saliekams un Telpas taupīšanas] aicina Katru saliekams colander sietiņš nospiež plakanus, lai tikai 2" augstums, padarot tos paaugstināma un viegli-to-veikalā skapjos vai dziļas atvilktnes.

2、【Viegli lietojams] aicina paredzēts ar karstuma izturīgi rokturi, Grozu Saliekams Colander ir viegli piekļūt, ir laba stingrība, ir viegli iegūt, un ir viegli pakārt un veikalā.

3、【Izmantot Kā Divu Pot Size Colander] aicina četri pārtikas filtri tiek iekļauti 7.95 collas un 10.27 collu diametru.Tagad jūs varat apstrādāt divas pārtikas produktiem, tajā pašā laikā un izmantot dažāda lieluma podi.

4、【Atkārtoti un Izturīgs] aicina Locīšanas Iztukšot Grozu ir izgatavoti no augstas izturības pārtikas kvalitātes silikona, kas ir termiski izturīgs, non-stick, mīksts, atkārtoti, un ilgstoša.

5、【Plašu Piemērošanu] aicina Saliekams Iztukšot Grozu ir piemērota drenāžas lielākā daļa pārtikas produkti, piemēram, makaroni, makaroni, kartupeļi, brokoļi, zaļās pupiņas, burkāni, spināti un citi dārzeņi.Izmantojiet šo filtru, lai noskalot salātu lapas, augļi un svaigi dārzeņi.

Apraksts:

Locīšanas Augļu Grozu ir ergonomiska un kosmosa taupīšanas dizains.Filtri ir saliekams, lai viņi nav, aizņem vietu, kas jums nepieciešams jūsu virtuves skapji.Salocīts filtrs ir mazāk nekā 2 collas garš.Paredzēts ar karstuma izturīgi rokturi, Grozu Saliekams Colander ir viegli piekļūt, ir laba stingrība, ir viegli iegūt, un ir viegli pakārt un veikalā.

Specifikācija:

Nosaukums: Silikona Iztukšot Grozu

Materiāls: PP+TPR

Svars: Mazu: 90g Liels: 150g

Izmērs aptuveni: Mazais: 23.3*20.2*8.9 cm (9.17*7.95.3.50 collu) Lielu: 29.6*26.1*10.7 cm (11.65*10.27*4.21 collas)

Iepakojuma saraksts:

Silikona Iztukšot Grozu*2

vai

Silikona Iztukšot Grozu*1

Piezīme:

Pateicoties gaismas efektiem un šaušanas leņķiem, ir krāsu atšķirība produkta, lūdzu, saprast.

Sakarā ar manuālo mērījumu, ir tolerance produkta izmērs.

Produkta Attēli:

1. VISPASAULES PIEGĀDE. (Izņemot dažas valstis un APO/FPO)2. Pasūtījumi apstrādāti laikus, pēc tam, kad maksājumu pārbaudes.3. Mēs tikai kuģis apstiprināja rīkojumu adreses.Jūsu pasūtījums adrese IR atbilstoši jūsu Kuģniecības address4. PAKALPOJUMA TRANZĪTA LAIKS ir paredzēts ar pārvadātāju un izslēdz brīvdienās un svētku dienās.Tranzīta laiks var atšķirties, īpaši laikā brīvdienu sezonu.5. Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība!6. Sakarā ar krājumu stāvokli un laika starpības, mēs izvēlēties, lai kuģis savu preci no mūsu pirmais pieejama noliktava par ātru piegādi.

1 mēneši Ražotāja ierobežota Garantija par bojātiem preces (izņemot priekšmetus, bojāta un/vai ļaunprātīgi pēc pieteikuma saņemšanas). 2. Bojātas preces, IR jāziņo un atpakaļ garantijas laikā (un oriģinālajā iepakojumā, ja tas ir iespējams).Jums ir, pastāstiet mums, ko defekts ir, un dod mums savu kārtas numuru.MUMS NAV SALABOT VAI NOMAINĪT VIENUMI, KURIEM IR BEIDZIES GARANTIJAS LAIKS.

.


.

Tehniskie Dati

dārzeņu grozs Locīšanas augļu grozu
Modeļa Numurs Silikona Iztukšot Grozu
Sertifikācija CIQ
Izcelsme Kontinentālās Ķīnas
Veids Colanders & Filtri

Atsauksmes

Pievienot atsauksmi

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā * *

1 2 3 4 5

Līdzīgi Produkti